Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Dinsdag 27 juni
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Duo Royal Blood moest afkicken na tournee

19 JUN 2017

Mike Kerr en Ben Thatcher van het Britse duo Royal Blood moesten vorig jaar lichamelijk afkicken van hun tournee die bijna drie jaar duurde.

''Elke avond om negen uur kreeg ik een stoot adrenaline te verwerken en voelde ik een gloeiende rush door mijn hoofd schieten. Omdat mijn lichaam gewend was op dat moment te ontploffen op een podium. Het zat te wachten op de gig die niet kwam'', vertelt Kerr aan de Volkskrant over de ontwenningsverschijnselen.

''Aan de ene kant is het natuurlijk verschrikkelijk zo lang toeren'', zegt Kerr. ''Want je kunt wel zeggen dat je het niet gaat doen, maar het gebeurt toch: je leeft ruim tweeënhalfjaar op een dieet van tequila en chicken wings. Een desastreuze levensstijl. Maar tegelijkertijd is het de ervaring van je leven: bij ons vooral door de manier waarop onze vriendschap zich ontwikkelde en steeds intenser werd. We hadden echt het idee dat we een oorlog ingegaan waren. Je weet wel: of je komt niet thuis - dan ben je dus dood - of je keert terug van het front als kameraden."

Royal Blood geeft op 10 november een show in AFAS Live in Amsterdam. Het optreden staat in het teken van hun tweede album How Did We Get So Dark? dat deze maand verscheen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.0 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 520.62
+ / - +0.22%
André Hazes gaat los op Awakenings
André Hazes heeft vakantie, dus in plaats van zelf optreden op een festival, viert ‘ie nu als...