Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 23 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Sven Ratzke maakt kans op Australische prijs

19 JUN 2017

De Nederlands-Duitse entertainer Sven Ratzke is genomineerd voor de prestigieuze Australische The Helpmann Awards. De ceremonie van de prijzen, die jaarlijks worden uitgereikt, is op 24 juli. Het event wordt live op de Australische televisie uitgezonden.

Ratzke is genomineerd in de categorie ‘Best Cabaret Performer’. Het gebeurt maar zelden dat buitenlandse artiesten worden genomineerd voor deze belangrijke Australische prijzen. Volgens het juryrapport combineert Ratzke hoge cultuur op knappe wijze met luchtig muziektheater.

De entertainer speelt al jaren voor uitverkochte zalen over de hele wereld. Hij heeft vanaf dit najaar ook zijn eerste eigen Duitse televisieshow, Ratzkes Rendevous en gaat in Nederland toeren met zijn voorstelling Homme Fatale. Hierin verkent Ratzke de vraag of het alleen maar vrouwen zijn die verleiden en anderen in het ongeluk storten. Er zijn ook fatale en raadselachtige mannen: de rebel, het buitenbeentje, oplichter, duivel en hartendief.

Voor dit programma heeft de populaire Amerikaanse zanger Rufus Wainwright een lied geschreven. Homme Fatale zal ook te zien zijn in Berlijn, Edinburgh, Wenen, New York en Australië.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
22.0 °C
OZO3
Beurs AEX
AEX 520.58
+ / - -0.25%
Mel B. loopt live op tv boos weg
Tijdens de liveshow van America`s Got Talent wordt jurylid Mel B. woest op Simon Cowell, die een...