Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 23 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Actrice Gal Gadot als Wonder Woman.
Actrice Gal Gadot als Wonder Woman.
Foto: Hollandse Hoogte

Wonder Woman ook in Nederland op 1

19 JUN 2017

De comicverfilming Wonder Woman was het afgelopen weekend de best bezochte film in de Nederlandse bioscopen. De supervrouw trok 83.000 bezoekers, zo blijkt uit de cijfers van de Nederlandse theaters.

Wonder Woman vertelt over een Griekse Amazone ( Gal Gadot) die een Britse spion helpt de Eerste Wereldoorlog te beëindigen. Een bijrolletje is er voor het Nederlandse model Doutzen Kroes. De film brak vorige week records in de Amerikaanse bioscopen.

Op de tweede plaats staat Johnny Depp met zijn vijfde Pirates of the Caribbean-film. Het vervolg, dat door de critici gemengd werd ontvangen, heeft tot nu toe 650.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen getrokken.

Tupac-film

Opvallend is de Tupac-biopic All Eyez on Me, die met 29.000 bezoekers in het eerste weekend op de vierde plek staat. Ook de alternatieve horrorfilm It Comes at Night, over een gezin dat zich in ee huis schuil houdt voor een ramp, deed het opmerkelijk goed, met een zesde plek in de toplijst.

In de top 20 staat momenteel geen enkele Nederlandse productie. Sowieso lijken de bioscopen het afgelopen weekeinde last te hebben gehad van het zonnige weer.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
21.9 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%