Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 23 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte / AP | Associated Press Invision

Drugs aangetroffen in bloed Carrie Fisher

19 JUN 2017

In het bloed van Star Wars-actrice Carrie Fisher zijn sporen van verschillende soorten drugs gevonden. Dat blijkt uit het autopsierapport.

Het rapport dat maandag is vrijgegeven toont aan dat Fisher drie dagen voordat ze ziek werd cocaïne heeft gebruikt. Ook zijn er sporen van heroïne en MDMA aangetroffen, maar het is onbekend wanneer zij deze drugs gebruikt zou hebben.

De onderzoekers kunnen niet met zekerheid zeggen wat voor invloed de verdovende middelen hebben gehad op de actrice, die eind vorig jaar op zestigjarige leeftijd overleed. Dat gebeurde nadat ze enkele dagen eerder een hartinfarct had gekregen tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles.

De lijkschouwer oordeelde eerder al dat slaapapneu en andere factoren een rol hebben gespeeld bij het overlijden van Fisher. De actrice was wereldberoemd vanwege haar vertolking van prinses Leia in de Star Wars-films.

Carrie’s broer, Todd, zegt tegen AP niet verrast te zijn door het drugsgebruik. „Vanuit mijn perspectief is het geen verrassing dat Carrie drugs gebruikte.” Ook verbaasde het hem niet dat deze een aandeel zouden hebben gehad in het overlijden van Fisher.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
21.9 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%