Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Leden Fifth Harmony sterker na therapiesessies

13 JUL 2017

De vier overgebleven leden van Fifth Harmony zijn in therapie gegaan om het plotselinge vertrek van bandlid Camila Cabello te verwerken. Ook wilden Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane en Lauren Jauregui ervoor zorgen dat alle neuzen weer dezelfde kant opstonden, vertellen ze tegen Billboard.

Volgens Ally waren er ’vele therapiesessies’ nodig nadat Camila in december aangaf solo verder te willen gaan. Die beslissing zorgde ervoor dat de overige meiden vreesden voor het voortbestaan van de groep, die in 2012 doorbrak na deelname aan de Amerikaanse versie van X Factor. „We hadden er bloed, zweet en tranen ingestopt, verjaardagen en begrafenissen gemist”, aldus Lauren. „Het was alsof de trein opeens stilstond en je je afvroeg of die nog verder zou gaan of dat je achter zou worden gelaten om te sterven.”

„We hebben vorig jaar mentaal een les geleerd en ons gerealiseerd dat je soms een stap terug moet doen. Het maakt je sterker”, vervolgt Lauren. Volgens Dinah is Fifth Harmony door de sessies gegroeid. „Er zijn geen geheimen meer in de groep.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Lees meer over

9.7 °C
ZZO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%