Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Brunopress

MTV’s Catelynn en Tyler vieren 12 jaar samenzijn

16 JUL 2017

In de MTV-programma’s 16 & pregnant en Teen Mom is het meestal ruzie en ellende wat de boventoon voert. Catelynn Lowell en Tyler Baltierra, die samen bekend werden in één van de shows, bewijzen dat het ook goed kan gaan. Ze waren gisteren 12 jaar bij elkaar.

We leerden het inmiddels getrouwde stel kennen in het programma 16 & pregnant, toen Catelynn pas 14 jaar oud was en in verwachting raakte van het eerste kind van Tyler. In 2009 werd een meisje geboren, dat het stel afstond voor adoptie. De adoptieouders noemden haar Carly. Later kregen ze een tweede dochter, waarna Catelynn een heftige postnatale depressie kreeg. Het meisje, Novalee Reign, voeden ze wel zelf op.

Catelynn en Tyler bleven, in tegenstelling tot vrijwel alle andere koppels in de soortgelijke shows op MTV, bij elkaar. Het 12-jarig samenzijn vierden ze gisteren onder andere met foto’s van vroeger op Instagram. „Ik kan niet geloven dat we vandaag al 12 jaar bij elkaar zijn. Lieverd, jij bent het allermooiste wat me ooit is overkomen!”, schrijft Tyler bij een foto van toen ze nog op de middelbare school zaten. „We waren zelf nog kinderen toen we verliefd werden, maar we wisten wat we wilden. Ik ben superblij om jouw man te zijn, ik hou van je.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.1 °C
ONO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%