Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: EPA

Ed Sheeran maakt debuut in Game Of Thrones

17 JUL 2017

Ed Sheeran heeft direct in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game Of Thrones zijn opwachting gemaakt. De zanger heeft een klein eenmalig rolletje als zingende ridder.

"Terug naar de tijd dat ik een Lannister was", schreef Ed zondagnacht op Instagram bij een stilgezet beeld uit de serie. Later plaatste hij nog een foto vanaf de set met actrice Maisie Williams en regisseur Jeremy Podeswa.

Throwback to the time I was a LannisterA post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Al sinds maart wachten fans van Ed met smart op zijn verschijning in de populaire serie. Zijn gastrol werd toen bekendgemaakt tijdens het festival SXSW in Texas. In mei verklapte de zanger dat hij een liedje zou zingen tijdens een scène met Maisie, die Arya Stark speelt.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Voor Ed was het overigens niet zijn acteerdebuut. In 2015 had hij een gastrol in enkele afleveringen van de historische dramaserie The Bastard Executioner. Eerder waren Gary Lightbody van Snow Patrol, Will Champion van Coldplay, Sigur Rós, de band Of Monsters and Men en de leden van Mastodon al eens te zien in Game Of Thrones.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
9.7 °C
ZZO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%