Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Okauchi/REX/Shutterstock

Miranda Kerr deelt foto’s bruiloft

17 JUL 2017

FOTO’S- Het Australische topmodel Miranda Kerr (34) heeft een aantal foto’s gedeeld van haar sprookjeshuwelijk afgelopen mei. Ze trad in het huwelijk met Snapchat-oprichter Evan Spiegel.

De tortelduifjes stapten tijdens een intieme ceremonie in hun eigen achtertuin in het huwelijksbootje. Haar jurk, ontworpen en gemaakt door Maria Grazia Chiuri van Dior, is geïnspireerd op de bruidsjurk die Grace Kelly droeg tijdens haar huwelijk met prins Rainier van Monaco in 1956.

Such a magical day ❤️

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Op Instagram deelt Miranda de kiekjes die geschoten zijn voor Vogue. Bij de ceremonie eind mei waren slechts 45 gasten aanwezig. Allen moesten een geheimhoudingsverklaring tekenen. Het enige wat Miranda zegt bij de foto’s is dat het een ’magische dag was’. Ook bedankt ze Maria Grazia Chiuri. De grote dag begon met een uitgebreide yogasessie met haar gasten. Ander leuk detail is dat Kerr zelf zich heeft uit staan sloven in de keuken; op het menu stond langzaam geroosterde kip met kruiden.

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Spiegel vroeg het voormalig Victoria’s Secret-model in juli 2016 ten huwelijk. Hiervoor is ze van 2010 tot 2013 getrouwd met de 40-jarige acteur Orlando Bloom. Samen met hem heeft ze zoontje Flynn (6).

✨❤️✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
9.7 °C
ZZO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%