Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Lewis Hamilton lanceert Hamoji App

17 JUL 2017

Lewis Hamilton heeft op Wereld Emoji Dag zijn eigen app gelanceerd, de Hamoji. De Hamoji-app werkt op zowel iOs als Android en kost €2,29.

De officiële app van de drievoudig wereldkampioen Formule 1 geeft toegang tot meer dan 250 nieuwe en exclusieve emoji’s, stickers en uitdrukkingen, De app is ontwikkeld in samenwerking met het in Amsterdam opgerichte Cliq Digital.

De emoji’s zijn allemaal handmatig gekozen door Lewis Hamilton zelf en verder ontwikkeld door Cliq Digital, dat eerder aan de basis stond van onder andere de app van rapper Lil’ Kleine. De emoji’s kunnen eenvoudig worden gedeeld via het Hamoji-keyboard dat werkt in iMessage en alle andere chat apps (zoals WhatsApp, Snapchat, Facebook en Twitter).

iPhone-gebruikers hebben toegang tot Hamoji-stickers die aan iMessage kunnen worden toegevoegd. Lewis Hamilton: „Ik gebruik dagelijks emoji’s om te communiceren. Het was onwijs leuk om mijn eigen pakket te kunnen samenstellen. Ik ben meer dan blij met het eindresultaat en hoop dan ook dat gebruikers net zo veel lol gaan beleven aan de Hamoji’s als ik!”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Lees meer over

9.7 °C
ZZO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%