Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Prins William en gezin aangekomen in Polen

17 JUL 2017

Prins William, zijn vrouw Catherine en hun kinderen prins George en prinses Charlotte zijn vandaag aangekomen in Polen. Even na het middaguur arriveerde het gezin met een privévliegtuig op het vliegveld van Warschau, waar hun vijfdaagse reis door Polen en Duitsland begint.

Na hun aankomst reden William en Catherine direct door naar het presidentieel paleis waar president Andrzej Duda hen van harte welkom heette. Ook zijn vrouw Agata stond klaar om de twee te verwelkomen. Op straat is het in de stad al de hele dag erg druk met mensen die een glimp van het koninklijk paar willen opvangen.

Later vandaag bezochten William en Catherine het Museum van de Opstand van Warschau. Tevens deden ze het Warsaw Spire aan, waar ze jonge entrepreneurs ontmoetten zo meldt DailyMail. In Polen bezoekt het stel naast de hoofdstad Warschau ook Gdánsk. In Duitsland staan Berlijn, Heidelberg en Hamburg op het programma.

Prins George en Prinses Charlotte

Naar verwachting vergezellen George en Charlotte hun ouders bij enkele openbare aangelegenheden. Bij aankomst wisten de twee meteen het publiek te charmeren. Een verlegen George had wat opbeurende woorden van papa nodig om vrolijk mee te doen, terwijl Charlotte druk zwaaide naar omstanders.

Witaj Polsko! The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte arrive in Warsaw for #RoyalTourPoland

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
9.7 °C
ZZO1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%