Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Daniel Radcliffe helpt beroofde toerist in Londen

17 JUL 2017

Harry Potter-ster Daniel Radcliffe heeft vandaag een toerist geholpen in Londen die kort voordat de acteur kon toesnellen werd beroofd van zijn Louis Vuitton-tas.

De tas van de toerist werd door twee jongens op een scooter gestolen, waarbij de man schrammen in zijn gezicht opliep. Voormalig politieman David Videcette had de jongens al een tijdje in het vizier. „Ze reden op een scooter zonder nummerplaten en keken nieuwsgierig naar mensen op het voetgangerspad.”

Videcette zag de overval gebeuren en probeerde de jongens met zijn auto aan de kant te duwen. Een van de jongens trok een mes, en kort daarna scheurden ze er, met de Louis Vuitton-tas, door rood licht vandoor. Toen Videcette terugkeerde naar de plaats delict zag hij Radcliffe bij het slachtoffer staan, zo vertelt hij tegen Standard.

Behulpzaam

„Het was een beetje een onwerkelijk moment. Ik zei „Jij bent Daniel Radcliffe” en hij antwoorde: „Ja, dat ben ik”. Hij was erg aardig, ik denk dat niet veel sterren zouden zijn gestopt om te helpen. Het slachtoffer was echt heel erg geschrokken.”

Een woordvoerder van Radcliffe bevestigde zijn aanwezigheid bij het voorval, maar stond verder niet open voor commentaar. Vooralsnog zijn de daders niet gearresteerd, maar het onderzoek loopt nog.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Lees meer over

16.0 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 529.23
+ / - +0.27%