Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Donderdag 21 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Pathé toont in september oude Disney-films

17 JUL 2017

Bioscoopketen Pathé gaat in de maand september weer vier oude Disney-films op groot doek vertonen. In de 28 theaters van het concern zijn de animatieversies van The Jungle Book, Wall-E, 101 Dalmatiërs en Pocahontas voor korte tijd weer te zien.

Het is de derde keer dat Pathé een Disney-maand organiseert. The Jungle Book uit 1967 vertelt over een weesjongetje dat in een oerwoud wordt opgevoed door dieren. Wall-E uit 2008 is het verhaal van een rijdende vuilnisbak die op aarde is achtergebleven nadat de mensheid op zoek is gegaan naar een schonere planeet.

101 Dalmatiërs uit 1961 gaat over een wrede zakenvrouw die zich heeft voorgenomen een jas van puppybont te maken. Pocahontas uit 1995 is het geromantiseerde verhaal van een Indiaanse prinses die verliefd wordt op een koelbloedige Britse legerleider. De laatste film is gekozen na een enquête op de website van Pathé.

De animatiefilms zijn te zien in zowel de Engelstalige als de Nederlands nagesynchroniseerde versies. De kaartverkoop van de Disney-weken is vandaag van start gegaan.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Lees meer over

18.3 °C
Z4
Beurs AEX
AEX 529.62
+ / - +0.18%
`Ik moest zeven kilo aankomen`
Actrice Sylvia Hoeks heeft hard gewerkt om een rol in de nieuwe Blade Runner film te bemachtigen....