Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Bodyguard Taylor getuigt in voordeel zangeres

11 AUG 2017

De voormalige bodyguard van Taylor Swift heeft een getuigenis afgelegd in de rechtszaak tussen de zangeres en radio-dj David Mueller, die Taylor in 2013 onzedelijk zou hebben betast tijdens een meet-and-greet. Greg Dent zei in de rechtszaal dat hij zelf heeft gezien hoe Mueller met zijn hand onder de rok van Taylor tastte.

„Zijn hand ging onder haar rok”, aldus Dent. „Ik heb niet gezien dat hij haar fysiek betastte, maar ik zag wel zijn hand onder haar rok gaan. Ze reageerde daarop door haar rok naar beneden te duwen en verder van hem weg te staan. Het was toen voor mij duidelijk dat hij haar had betast.”

Op de vraag waarom hij niet ingreep, antwoordde Dent dat Taylor daarvoor geen aanwijzingen gaf. „Ik keek naar haar maar ze ging gewoon door met de meet-and-greet. Ik deed niets omdat ze weleens had gezegd dat ik te gemeen was. Ik weet zeker dat ze iets had gezegd als ze had gewild dat ik tussenbeide zou komen.”

Blote kont

Mueller verloor zijn baan toen Taylor zijn baas meldde dat hij haar had betast. Hij klaagde de zangeres aan omdat zij hem vals zou hebben beschuldigd. De zangeres kwam daarop met een tegenaanklacht, waarin ze de radioman beschuldigt van aanranding.

Gisteren legde Taylor zelf haar getuigenis af. „Hij tastte onder mijn rokje en greep opzettelijk naar mijn blote kont. Hij raakte niet mijn rib of mijn hand aan, hij pakte me bij mijn blote kont”, zo stelde ze. Eerder sprak ook de moeder van Taylor al in de zaak.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.1 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...