Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Hoofdrol Melody Klaver in nieuwe film Rafaël

11 AUG 2017

Acteurs Melody Klaver en Nabil Mallat gaan de hoofdrollen vertolken in de nieuwe film Rafaël van regisseur Ben Sombogaart. De opnames gaan in oktober van start, zo maakte distributeur Paradiso Films en producent Rinkel Film vandaag bekend.

Rafaël is de verfilming van de gelijknamige roman van schrijfster Christine Otten, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In 2011 waren de Brabantse Winny en haar Tunesische echtgenoot Nizar wereldnieuws. Wanneer Nizar aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij illegaal de oversteek naar Europa te maken. Tijdens deze helse reis krijgt hij alleen hulp van zijn hoogzwangere vrouw.

Melody Klaver is bij het grote publiek bekend dankzij rollen in films als Oorlogswinter, Schemer en Diep. Voor die laatste titel ontving zij een Gouden Kalf-nominatie. Nabil Mallat vertolkte in zijn thuisland België onder meer de hoofdrol in de films Image en Patsers. In die laatste film, die binnenkort uitkomt, is ook de Nederlandse rapper Ali B te zien.

Najaar

Regisseur Ben Sombogaart maakte eerder hits als De Tweeling, Bright Flight, Knielen op een bed violen en De Storm. Het scenario is van Tijs van Marle, die eerder onder meer het script van Lucia de B. schreef. Momenteel is het voor het publiek ook mogelijk te investeren in de film via Oneplanetcrowd.

Rafaël zal najaar 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.8 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...