Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Maandag 21 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Kris Jenner neemt het op voor dochter Kylie

12 AUG 2017

Op Instagram heeft Kris Jenner de loftrompet gestoken over haar dochter Kylie Jenner vanwege het succes van haar eigen realitysoap Life of Kylie. Volgens E!, de zender die het programma uitzendt, is de spin-off van Keeping Up With The Kardashians een doorslaand succes.

“Gefeliciteerd Team Kylie”, staat er in grote letters te lezen in de post van Kris. “Geweldig kijkcijfernieuws. Heerlijk om zo het weekend in te gaan.” Volgens E! is de eerste aflevering van het programma de best bekeken première van een televisieserie van dit jaar op die zender.

De post van Kris komt een paar dagen nadat de serie bakken kritiek kreeg. Life of Kylie zou saai zijn en de hoofdrolspeelster zou weinig tot niets interessants hebben te melden. Zo vertelde ze dat het zo moeilijk is voor haar om een selfie te nemen. “Dat komt omdat alles perfect moet zijn.”

The Sun meldde eerder deze week dat de Kardashians behoorlijk in paniek zijn geraakt door de slechte kritieken. Zo zou de tweede aflevering flink onder handen zijn genomen om de show wat spannender te maken. Bovendien vragen veel mensen in de omgeving van de familie zich af of de twintigjarige beauty queen wel interessant genoeg is voor een eigen serie.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.4 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 517.63
+ / - -0.39%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...