Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 17 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Freek de Jonge zet Frans vakantiehuis te koop

13 AUG 2017

Cabaretier Freek de Jonge (72) en zijn vrouw Hella willen graag hun landhuis in Frankrijk, dat al ruim achttien jaar in hun bezit is, verkopen. Het prijskaartje voor de villa bedraagt een slordige 745.000 euro.

In De Telegraaf plaatste hij een speurdersadvertentie om de aandacht te vestigen op het tweede huis dat te koop staat. De tekst in de advertentie luidt: „Bonjour, wij zouden graag ons mooie landhuis in de Haute-Savoie nabij Evian-les-Bains willen overdragen aan iemand die er met net zoveel plezier gaat wonen als wij 18 jaar hebben gedaan, goed onderhouden 7.000 m2 grond, binnenzwembad, gastenverblijf, skiën op 10 min. Ideaal voor Chambres d’Hôtes. Gèneve Airport op 45 km. Interesse? Bel dan onze makelaar René 0653669609 vrgr Freek en Hella de Jonge.”

Foto: René Smaal

De woonoppervlakte van de villa bedraagt zo’n 300 vierkante meter, heeft vijf slaapkamers, drie badkamers, een atelier en een gastenverblijf. Ook hoort er een grote achtertuin met meerdere terrassen en een binnenzwembad bij het landhuis.

Foto: René Smaal

De makelaar, René Smaal, legt uit aan Privé waarom ze het huis van de hand willen doen: „Ze worden ook een dagje ouder, hoewel ze er nog altijd fris en fruitig uitzien. Het huis ligt op ongeveer een uur of tien rijden vanaf de randstad. Daarnaast is hun gezinsleven in Nederland.”

Foto: René Smaal

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.5 °C
ZZW3
Beurs AEX
AEX 523.71
+ / - -0.41%
Kakkerlakkenplaag in hotel John
John Williams slaapt vier nachten in een hotel waarvoor hij 1200 euro betaalt, maar treft een grote...