Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 16 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Usher and The Roots op North Sea Jazz Festival in Rotterdam Ahoy.
Usher and The Roots op North Sea Jazz Festival in Rotterdam Ahoy.
Foto: Hollandse Hoogte / Harold Versteeg

Usher had geen tijd voor seks in hotel

13 AUG 2017

Usher had in 2014 helemaal geen tijd om naar een hotel te gaan en daar seks te hebben met een bezoekster van een van zijn concerten. Dat heeft de rapper volgens TMZ aan mensen in zijn directe omgeving laten weten. Usher spendeerde volgens eigen zeggen al zijn vrije tijd om Grace Miguel voor zich te winnen.

Met zijn uitspraken reageert Usher op de aanklacht die Quantasia Sharpton tegen hem heeft ingediend. De vrouw beweert, net als twee anderen, dat Usher seks met haar had en verzweeg dat hij herpes heeft. Ze eist een flinke schadevergoeding. Eerder lieten bronnen aan TMZ al weten dat Usher zich Quantasia helemaal niet kon herinneren.

Grace Miguel was in 2014 de manager van Usher. De twee kregen inderdaad iets met elkaar en het stel is inmiddels getrouwd.

Mensen rond de rapper weten ook nog te melden dat Usher en Grace tijdens de tournee van 2014 weinig vrije tijd hadden. En op de momenten dat ze niet hoefden te werken, waren ze samen. Daarnaast was het tourschema heel strak. Usher zou niet eens tijd hebben gehad om uren weg te blijven. Bovendien liep het concert waar Quantasia in haar aanklacht over spreekt flink uit. Daardoor had Usher ver na middernacht nog enkele meet & greet-verplichtingen. Hij kon dus nooit op het tijdstip dat de vrouw in haar aanklacht noemt bij haar in het hotel zijn geweest.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
ZW2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%
Kim Kardashian gaat door het stof
Kim zegt sorry tegen haar fans. Ze kreeg felle kritiek omdat ze steun betuigde aan een vlogger die...