Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 23 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Bruno Press

Clarkson balanceerde op het randje van de dood

13 AUG 2017

Jeremy Clarkson stond eerder deze maand aan het randje van de dood. Dat onthult de 57-jarige presentator van The Grand Tour in zijn column voor de Sunday Times.

Clarkson werd begin deze maand opgenomen in een ziekenhuis op Mallorca met een longontsteking. En de situatie was behoorlijk ernstig. Na drie nachten vol spasmes stuurde de dokter hem naar het ziekenhuis. Daar kreeg hij te horen dat hij een week moest blijven. „De dokter zei: ’Als je niet doet wat ik zeg, ga je dood’.”

De presentator - die naar eigen zeggen nog nooit ziek is geweest - verveelde zich tijdens die week zo erg, dat hij erover dacht zichzelf ’van kant te maken’. „Ik lag in een kamer met niets anders dan behang aan de muren. En het meeste liet al los.” Clarkson zegt dat het probleem met ziekenhuispatiënten is, dat ze uiteindelijk over niets anders dan hun medicijnen kunnen praten. „Verveling verandert ze in saaie mensen.”

De autoliefhebber kreeg bij zijn ontslag uit het ziekenhuis te horen dat hij nog twee maanden thuis moet herstellen. „Er is niets anders te doen in die twee maanden dan beter worden. En dat maakt alles nog erger, omdat ik alleen nog maar over mijn ziekte kan praten.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Lees meer over

21.9 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%