Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Woensdag 20 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte / Patrick Harderwijk

Fajah Lourens staat seksloze jongeren bij

11 SEP 2017

Fajah Lourens gaat jongeren met “een behoorlijk heftig seksleven” helpen zich ruim een maand koest te houden. De fitnessfanaat wordt personal coach in het EO-programma ’40 dagen zonder seks’, maakte de omroep bekend.

“Zonder emotionele connectie is seks gewoon neuken. Dat is niks”, vindt Fajah, die de zes deelnemers motiveert om de veertig dagen vol te maken, hen opdrachten geeft en confronteert met hun gedrag. “Dan ken je elkaar niet, weet niet wat de ander fijn vindt en meestal durf je dan ook niet te zeggen wat je wel of niet wilt. Dat heeft alles te maken met respect: voor een ander, maar ook voor jezelf.”

40 dagen zonder seks, dat vanaf 17 oktober na acht jaar afwezigheid terugkeert op de buis, wordt dit keer gepresenteerd door Johan Eikelboom. “Je ziet dat de deelnemers moeite hebben het vol te houden. Terwijl ze niet voor niets meedoen”, zegt de opvolger van Arie Boomsma, die het spraakmakende EO-programma in 2008 en 2009 presenteerde. “Ik merk bij alle kandidaten dat ze zich goed realiseren dat er meer is dan seks alleen. En dat ze bijna allemaal toch op zoek zijn naar een liefdevolle, stabiele relatie. Maar dat is voor de deelnemers aan onze serie wel echt een worsteling.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

Lees meer over

12.6 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%
Ellen zingt mopje met Lopez
Ellen DeGeneres wordt door Jennifer Lopez op sleeptouw genomen tijdens de voorbereidingen voor haar...