Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Maandag 25 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: John Shearer/Invision/AP

Fast & Furious-ster ruziet met The Rock

13 SEP 2017

Tyrese Gibson heeft een dringende boodschap aan zijn Fast & Furious-collega The Rock, maar krijgt hem niet te pakken. En dus deelt Tyrese zijn boodschap aan Dwayne Johnson via social media.

Bij een Instagrampost van Dwayne waarin hij door een berg papierwerk gaat, liet Tyrese dit weekend een reactie achter. „Als je doorgaat met de Hobbs spinoff heb je opzettelijk het moment genegeerd dat wij samen hadden. Ik wil niks van je horen totdat je je herinnert waar we het over hebben gehad”, schreef de acteur, die ook liet weten dat hij de boodschap op Dwaynes Instagram achterliet omdat hij geen reactie kreeg op zijn sms-berichten.

Een mogelijke Fast & Furious-spinoff met de personages van Dwayne Johnson en Jason Statham is een heikel punt. Volgens verschillende berichten heeft studio Universal daar plannen voor, maar stak Fast & Furious-hoofdrolspeler en producent Vin Diesel een stokje voor een aantal scènes tussen Dwayne en Johnson in de laatste film uit de reeks, om dit te dwarsbomen. Dwayne en Vin zouden niet meer met elkaar spreken sinds Dwayne vorig jaar op social media uithaalde naar Vin, die hij een gebrek aan inzet verweet.

Tyrese hield het niet bij de boodschap op de Instagram van Dwayne. Dinsdag zette hij op zijn eigen Instagram een bericht waarin hij verduidelijkte dat hij niets tegen The Rock heeft, maar niet wil dat een spin-off de opnames van de komende, negende Fast & Furious-film vertraagt. Die post verwijderde hij later, maar hij liet wel een foto van hem en Dwayne staan met het bijschrift: „Ik doe niet aan email man, maar je hebt mijn nummer.”

I don't do email bruh You got my cell same San Diego # hit me

Een bericht gedeeld door TYRESE (@tyrese) op

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.8 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%
Wordt deze Miss het Koffermeisje?
Simone (19) wist alle ogen op zich gericht tijdens de verkiezing Miss Beauty of Gelderland. Ze mag...