Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Vrijdag 22 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Hollandse Hoogte

Kylie en Kendall maken afhaalchinees-tas

13 SEP 2017

Het blijft kwakkelen met de design-activiteiten van Kendall en Kylie Jenner. Nadat de zusjes bakken vol kritiek hadden gekregen vanwege hun T-shirts, slaan ze volgens veel Amerikanen nu de plank mis met een handtas, en niet alleen vanwege de prijs van maar liefst 150 dollar.

De leren tas, met de naam Lee Leather Clutch, ziet er uit als een opvouwbaar bakje waarin ze in Amerikaanse afhaalchinezen het eten stoppen. Op de tas is het logo van Kendall en Kylie gedrukt. Er is ook nog een portemonnee van de dames. Die lijkt op de gelukskoekjes die Chinezen aan hun klanten geven.

Volgens Teen Vogue is de tas een belediging voor Chinese Amerikanen. W magazine schrijft bovendien dat Kendall en Kylie zich wel heel erg hebben laten inspireren door een tas die ontwerpster Kate Spade in 2014 maakte. Zij liet zich overigens ook inspireren door de Chinese take-aways.

Met hun T-shirts kwamen Kylie en Kendall eerder dit jaar al in de problemen. Ze gebruikten zonder toestemming beeltenissen en logo’s van beroemde bands en muzikanten. De een na de ander sommeerde de stijliconen de behoorlijk prijzige T-shirts uit de handel te halen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
10.8 °C
W1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%