SNELNIEUWS

Maandag 30 mei
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Lieke van Lexmond ziet toekomst met Jurriaan Oerlemans

10 APR 2012 Wilma Nanninga

De aanhouder wint. De oudere broer van Reinout Oerlemans, Jurriaan, heeft maanden achter Lieke van Lexmond aangelopen, maar nu krijgt hun liefde officieel een kans. De actrice bekende dit Paasweekend dat zij hun relatie ’serieus’ neemt. „We zijn in Los Angeles een week op vakantie geweest."

En ik durf nu te zeggen: ik denk dat we een toekomst samen hebben.” Lieke geeft schoorvoetend toe dat hun vrienden en kennissen het allang hadden gezien. „ Jurriaan en Lieke zijn voor elkaar geboren. De fundering onder hun relatie is beter dan Lieke ooit meemaakte. Ze verdienen elkaar”, zeggen mensen uit hun omgeving. Ook de sportieve Jurriaan straalt weer sinds hij de blonde Lieke aan zijn zijde weet. „Hij heeft een zware tijd achter de rug.”

Twee jaar geleden werd Jurriaan verlaten door zijn toenmalige vrouw. Ze hebben samen drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar en Lieke heeft die kinderen ook al ontmoet. De actrice blijft zelf liever discreet over haar nieuwe relatie. Een goede vriendin vertelt echter: „Lieke heeft er best over moeten nadenken of ze wel een verbintenis met Jurriaan wilde beginnen. Hij brengt tenslotte een hele geschiedenis mee. En zij vindt eigenlijk dat je juist voor de kinderen moet proberen een huwelijk toch zo lang mogelijk stand te laten houden. Maar ze is ervan overtuigd geraakt dat geen van beiden dat eigenlijk nog voor mogelijk hield."

Lees het volledige verhaal in De Telegraaf.

15.4 °C
N4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 450.94
+ / - +0.41%
Perez Hilton geniet van Jennie Lena
Sterblogger Perez Hilton stak zijn liefde voor Jennie Lena niet onder stoelen of banken en blijkt...