Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 17 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Lieke van Lexmond ziet toekomst met Jurriaan Oerlemans

10 APR 2012 Wilma Nanninga

De aanhouder wint. De oudere broer van Reinout Oerlemans, Jurriaan, heeft maanden achter Lieke van Lexmond aangelopen, maar nu krijgt hun liefde officieel een kans. De actrice bekende dit Paasweekend dat zij hun relatie ’serieus’ neemt. „We zijn in Los Angeles een week op vakantie geweest."

En ik durf nu te zeggen: ik denk dat we een toekomst samen hebben.” Lieke geeft schoorvoetend toe dat hun vrienden en kennissen het allang hadden gezien. „ Jurriaan en Lieke zijn voor elkaar geboren. De fundering onder hun relatie is beter dan Lieke ooit meemaakte. Ze verdienen elkaar”, zeggen mensen uit hun omgeving. Ook de sportieve Jurriaan straalt weer sinds hij de blonde Lieke aan zijn zijde weet. „Hij heeft een zware tijd achter de rug.”

Twee jaar geleden werd Jurriaan verlaten door zijn toenmalige vrouw. Ze hebben samen drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar en Lieke heeft die kinderen ook al ontmoet. De actrice blijft zelf liever discreet over haar nieuwe relatie. Een goede vriendin vertelt echter: „Lieke heeft er best over moeten nadenken of ze wel een verbintenis met Jurriaan wilde beginnen. Hij brengt tenslotte een hele geschiedenis mee. En zij vindt eigenlijk dat je juist voor de kinderen moet proberen een huwelijk toch zo lang mogelijk stand te laten houden. Maar ze is ervan overtuigd geraakt dat geen van beiden dat eigenlijk nog voor mogelijk hield."

Lees het volledige verhaal in De Telegraaf.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.3 °C
ZW3
Beurs AEX
AEX 523.71
+ / - -0.41%
Kakkerlakkenplaag in hotel John
John Williams slaapt vier nachten in een hotel waarvoor hij 1200 euro betaalt, maar treft een grote...