Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Dinsdag 27 juni
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Gordon zoekt oudere partner

19 APR 2012 Wilma Nanninga

Gordon (43) is na zijn liefdesbreuk met de zeventien jaar jongere Raoul van één ding overtuigd. „Ik moet nu een oudere man als partner kiezen. Van minstens dertig jaar. Met een eigen carrière.”

De zanger/presentator ziet het verbreken van de relatie met twintiger Raoul, die hij eind deze maand op de Maldiven zelfs ten huwelijk wilde vragen, als zijn eigen schuld. „Het is gebeurd, ik heb overspel gepleegd. Ik ben er dan misschien ook wel ingeluisd, ik heb het zelf gedaan. Ik zie het zo: als alles in een relatie honderd procent in orde is, ben je niet vatbaar voor vreemdgaan.”

Het meest triest vindt hij het voor Raoul. „Hij is een fantastische, lieve, aantrekkelijke jongen. We zijn een jaar samen geweest. Ik weet zeker dat hij snel tegen de liefde van zijn leven aanloopt. Zelf heb ik nu wel geleerd dat mijn ideale partner toch ouder moet zijn dan 25. Mijn liefdesverdriet zal slijten. En voor Raoul hoop ik echt het beste.”

Gordon heeft het in de liefde al vaker geprobeerd. In een ver verleden was hij weliswaar maar liefst elf jaar samen met Patrick, daarna volgden Adriaan, Jacob, Bartho, de Spaanse Jose, de Amerikaanse Kevin en Sander elkaar in rap tempo op. En nu heeft hij alweer een nieuwe partner...althans op televisie: dat is Chantal Janzen.

Lees verder in De Telegraaf.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
20.9 °C
O3
Beurs AEX
AEX 519.07
+ / - -0.3%
Damián blij met halfzusje Jesslynn
Dit zijn de allereerste babyfoto`s van Jesslynn, de dochter van Estavana Polman en Rafael van der...