Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 27 mei
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Zesde Zintuig-paragnost voorvoelt finale ES

24 MEI 2012 Wilma Nanninga

Het Zesde Zintuig, Petra Lakerveld, voorvoelt dat onze Joan vanavond de finale gaat halen. De 45-jarige blondine: 'Ze zit goed in haar vel. Joan is een positief optimistisch mens en gericht op anderen. Dat maakt dat het publiek haar gaat omarmen.'

Gewoonlijk houdt de Rotterdamse Petra Lakerveld zich bezig met overledenen. Ze maakte indruk tijdens het zoeken naar nieuwe aanwijzingen over misdaad in het programma Het Zesde Zintuig.

"Maar wat je me nu vraagt, is wel uitdagend. Leuk om de gave ook een keer voor de lichte kant van het leven te gebruiken. Ik voel de energieën van levende mensen. Het is een experiment. Ik heb me dus heel sterk gericht op de uitstraling van de kandidaten van vanavond. Ik heb alle liedjes beluisterd, naar de filmpjes gekeken op het internet en geprobeerd aan te haken bij de zeer diverse persoonlijkheden van de deelnemers. Ik kan in elk geval zeggen welke artiesten een positieve energie uitstralen, en de mensen dus in het hart kunnen raken. Dat zijn in mijn ogen degenen die de meeste stemmen gaan vergaren."

Lees verder in De Telegraaf.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.9 °C
ZW2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - +0.11%