Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Maandag 21 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

BNN toch niet zo gul

18 FEB 2011

HILVERSUM - BNN is pijnlijk door de mand gevallen. De aan een auto-immuun ziekte lijdende Tineke Veenstra kreeg tijdens de opnames van het programma ' Je zal het maar hebben' twee boeken 'cadeau' uit handen van Valerio Zeno. Tineke moest de boeken echter kópen of teruggeven, zo bleek later...

Presentator Valerio Zeno
Presentator Valerio Zeno
Foto: ZWAAL, MANON VAN DER

De auteur van de studieboeken voor webdesign, Hedwyg van Groenendaal, zag dit fragment op televisie en nam via Twitter contact op met Tineke met de vraag of zij haar verder kon helpen met haar hobby. Dat meldt ze op haar blog.

"Je nam 2 van mijn boeken mee in het filmpje. Als ik je kan helpen met webdesign, laat maar weten!" Tot haar stomme verbazing hoorde de schrijfster echter dat het betreffende stuk in scène is gezet.

"Dat is grappig. Ik moet eerlijk bekennen dat dat stuk helaas in scene gezet is. En ik die boeken dus niet hier in huis heb. Had ik wel heel leuk gevonden. Maar ik kon ze op dat moment niet betalen en BNN sponsort niet", twitterde Tineke terug naar Hedwyg. Hedwyg heeft de boeken daarom toen zelf aan Tineke gegeven.

BNN mengde zich via Twitter in de conversatie, en schreef: Uitgezocht bij producent: "Tineke Veenstra wist toen nog niet wat ze wilde studeren. Als ze 't weet krijgt ze natuurlijk die boeken van bnn".Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.4 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 517.91
+ / - -0.33%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...