Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Maandag 21 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Playmates in actie voor Serious Request

09 DEC 2010

Speciaal voor 3FMs Serious Request laten vijf Playmates een eigen kerstkaart maken, waarvan de opbrengst naar aidswezen gaat.

Volgend weekend gaat de actie Serious Request van start en laten de 3FM dj's Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg zich in het Glazen Huis opsluiten. Nu al kan men via de Serious Request site al bieden op de diverse veiling items waaronder je eigen kerstkaart met vijf van Nederlands succesvolste Playmates.

Op zondagmiddag 19 december organiseren de Playmates van het Jaar, waaronder namen als Mai-Lan, Dorien Rose, Iris Bakker en Chantal Hanse, een feestelijke fotosessie waarbij de hoogste bieders van de veiling zich in een speciaal kerstdecor als een ware Hugh Hefner kunnen laten vastleggen. De sexy modellen zullen zich voor de gelegenheid in een speciale kerstoutfit hullen.

Afgelopen week verschenen er in de media berichten dat de Playmates voor een workshop zouden poseren om geld voor de 3FM actie op te halen maar zowel de Playmates als Serious Request wisten daar niets van af. Gezien hun goede relatie met 3FM besloten de Playmates om in samenwerking met de radiozender deze unieke kerstkaart actie op te zetten om alsnog zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen.

Kijk hier naar alle zaken waar je op kunt bieden voor het goede doel.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.4 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 517.91
+ / - -0.33%
Totale hysterie voor Channing Tatum
Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om...