Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Dinsdag 25 juli
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Seksslavin zwijgt over prins Andrew

08 MRT 2011

Niet alleen een assistente én een vriendin van Prins Andrews pedofiele zakenvriend Jeffrey Epstein, maar ook een van de minderjarige seksslavinnen zelf heeft geweigerd antwoord te geven op de vraag of ze ook het bed heeft gedeeld met de Engelse royal...

De jonge seksslavin Nadia Marcinkova heeft zich, net als tijdens haar ondervraging beroepen op haar zwijgrecht, in plaats van ontkennend te antwoorden. Dat bericht News of the World, dat de documenten van het gesprek onder ogen kreeg.

Eerder weigerden al een vriendin en een persoonlijke assistente van de puissant rijke Amerikaan antwoord te geven op de vraag.

Prins Andrew raakte gisteren in opspraak doordat hij Epstein zou hem hebben gevraagd om schulden af te betalen voor Andrews noodlijdende ex-vrouw Sarah Ferguson. Epstein heeft in 2008 achttien maanden celstraf gekregen wegens kindermisbruik.

Omdat de Britse prins meerdere malen te gast is geweest in Epsteins villa, waar de 58-jarige zakenman seks had met minderjarige meisjes, die hij 'seksslavinnen' noemde. Een foto toont de prins met zijn arm om een 17-jarige 'masseuse' Virginia Roberts, die zegt vanaf haar 15e jaar als seksslaaf te zijn misbruikt door Epstein.

Een voormalige butler van Epstein zei maandag wel al dat hij massagetafels had klaargezet voor de prins in het huis, dat vol zou hangen met naaktfoto's van meisjes.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.6 °C
NNW4
Beurs AEX
AEX 525.45
+ / - +0.73%
Sylvie schudt billen in bikini
Aan boord van een luxe jacht laat Sylvie Meis zich even helemaal gaan, in haar bikini.