Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Chew Fu 'doet' Esmée Denters

05 JUN 2010 Vanessa Bontje

De nieuwe single Love Dealer van Esmée Denters was al speciaal omdat het om een duet met Justin Timberlake, maar de plaat is nu ook onder handen genomen door de Nederlandse topproducer Chew Fu, die samenwerkt met groten der aarde als Lady Gaga en Rihanna.

Foto: ANP

Het contact tussen de twee succesvolle Nederlanders werd gelegd door het label van Justin. Chew Fu vertelt: „Afgelopen jaar had hij me al benaderd voor zijn single Love Sex Magic met Ciara nadat hij mijn werk voor Timbaland had gehoord.”

„Love Dealer met Esmée is een ijzersterke plaat, ze heeft een fantastische stem. We hebben elkaar nog niet ontmoet maar hoop zeker nog eens met haar te werken. Misschien nodig ik haar wel uit voor mijn eigen cd”, besluit de succesproducer.

Afgelopen week verscheen wereldwijd het nieuwe remix album van Rihanna dat door Chew Fu is geproduceerd en staat inmiddels hoog in de Billboards lijsten.

Binnenkort verschijnt ook zijn eigen DJ mix CD waarvan Chew Fu het eerste exemplaar overhandigd krijgt op 10 juni in Amsterdam tijdens de Playmate Party Playbowl - Bowling with the Bunnies. Deze nieuwe mix CD is onlangs opgenomen tijdens een eerder feest van de sexy modellen. Daarna vertrekt Chew Fu weer naar New York.

Voor de nieuwe single van Esmee Denters feat. JT 'Love dealer' Chew Fu Lets make a deal fix

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.1 °C
ZZO2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%