Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Nederlandse Iris Bakker in Duitse Playboy

17 MEI 2010

De 22-jarige Iris Bakker kan haar geluk niet op. De Nederlandse Playmate verschijnt deze maand groots in de Duitse Playboy.

En onze oosterburen zijn zo enthousiast dat Iris afgelopen week naar München werd gevlogen voor een extra interview en videoclip die vanaf deze week op de site van de Duitse Playboy verschijnt. Daarnaast dingt zij vanaf nu ook mee naar de Duitse titel Playmate van het Jaar.

Het beeldschone model en fitness-specialiste heeft een vliegende start gemaakt in de wereld van Playmates. Eerder dit jaar werd zij opgenomen in het management waar succesvolle Playmates als Dorien Rose en Mai-Lan zijn ondergebracht.

Samen met hen was Iris al samen te zien tijdens diverse tv-optredens en shows van o.a. Jack Spijkerman. “Dat vond ik al een grote eer, maar om nu in de Duitse Playboy te verschijnen maakt het feest helemaal compleet', zegt Iris, die door de Duitsers als 'Ein Traum in Blond' wordt omschreven.

'Hoe Playboy Duitsland dit allemaal aanpakt is overweldigend' vervolgt ze. 'Het zijn mensen die goed weten waarmee ze bezig zijn, goed voor je zorgen en er een feest van maken. Later dit jaar ga ik weer naar Duitsland voor nog een Playboy shoot.'

In verband de publicatie in de Duitse Playboy geven de Playmates van het Jaar op 10 juni in Knijn Bowling Amsterdam een speciaal feest voor Iris Bakker onder de titel Playbowl, een combinatie van een spectaculair feest met een bowlingtournooi.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.1 °C
ZZO2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%