SNELNIEUWS

Woensdag 26 oktober
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Pools model Kamilla Wladyka voller gephotoshopt

18 MEI 2010

Een Brits tijdschrift huurde model Kamilla Wladyka in om te poseren voor de cover, maar toen duidelijk werd dat ze wel erg mager was, werd ze digitaal aangepast. In de breedte.

Foto: HEALTHY

De hoofdredactrice van Healthy Magazine vond dat ze op hun cover geen uitgemergeld model konden plaatsen. "We hebben haar een aantal kilo's zwaarder gemaakt. Ze heeft verschillende kledingsets aangehad, maar ze stonden geen van allen omdat haar botten overal doorheen staken. Kamilla heeft een prachtig gezicht, maar lichamelijk gezien ziet ze er vreselijk ongezond uit. Dat past niet op de cover van ons blad."

Volgens haar modellenbureau is Kamilla een reuze gezonde maat 36...

Normaal gesproken worden modellen juist nog dunner gephotoshopt, dus is deze actie vrij uitzonderlijk. Volgens Eleni Renton, eigenaresse van modellenbureau Leni's Model Management, is het dikker photoshopppen van een model toch geen goed teken. "Je moet sowieso niet prutsen met iemands lichaam. Het was een beter signaal geweest als ze dat meisje gewoon naar huis hadden gestuurd en een voller model hadden ingehuurd."

7.7 °C
Z2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 459.29
+ / - 0.0%
Kraay: `Boek is mix van het leven`
Bij zijn club FC Lienden werd het nieuwe boek van Hans Kraay jr. gepresenteerd. De analist/trainer...