Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Dinsdag 22 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

'Thaise vrouw wilde Peter Jan Rens vermoorden'

09 JUL 2008

Peter Jan Rens zegt zelf een succesvolle televisiecarrière te hebben opgebouwd in Azië, maar volgens zijn voormalige zakenpartners is daar niets van waar. 'Meneer Kaktus' is door een seksverslaving in de problemen gekomen. "Iemand wilde hem laten vermoorden."

De voormalige zakenpartners Lex de Groot en Ron Smoorenburg doen in het weekblad Privé een boekje open over Rens. Zo zou geen enkel bedrijf of programma van hem in het Verre Oosten van de grond zijn gekomen en zou hij meer oog hebben gehad voor de mooie dames in de massagesalons. Peter Jan zou zelfs een seksrelatie hebben gehad met een Thaise vrouw. "Rens woonde in Bangkok samen met Wan, een opgepikt hoertje uit een massagesalon, en haar puberdochter. Hij maakte zijn Nederlandse vrouw Joke wijs dat hij medelijden met Wan had en dat hij haar financieel wilde ondersteunen." Maar De Groot en Smoorenburg weten wel beter... "Hij was smoorverliefd op haar."

Wat Peter Jan echter niet wist, is dat zijn Thaise vriendinnetje samen met haar vriend een moordcomplot tegen hem had gesmeed. "Zij wilden Rens een heleboel geld afhandig maken en hem desnoods van kant maken." De zaak kwam aan het licht toen De Groot een politie-agent inschakelde. Maar ondanks alles blijft de presentator zijn Wan trouw. "Hij heeft zelfs een eigen kamertje voor haar geregeld", aldus De Groot. "Onbegrijpelijk."

'Meneer Kaktus' wordt in het weekblad gevraagd om een reactie. "Wan is een vrouw die voor een aantal kinderen zorgt en al acht jaar bij mij woont. Joke woont bij me in Nederland. Velen kwamen spontaan van heinde en verre om te klikken dat ik een vrouw heb in Azië. Maar mijn Joke was het eerst op de hoogte en weet hoe het zit."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.7 °C
O2
Beurs AEX
AEX 519.56
+ / - +0.55%
GoT-zusjes gaan los op Bieber
Binnenkort zijn de zusjes Stark uit Game of Thrones te zien in Carpool Karaoke. Sophie Turner en...