Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Donderdag 21 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Presentator met de dood bedreigd

14 SEP 2008 Vanessa Bontje

Amsterdam - Marco Verhagen, de 32-jarige presentator van Astrotijd VIPS, een van de programma’s die wegens vermeende oplichting van de buis is gehaald door RTL, beleeft angstige tijden. „Ik ben met de dood bedreigd”, vertelt hij geschrokken. „Ik word persoonlijk aangesproken op iets waaraan ik geen schuld heb. Ik presenteerde het programma alleen maar. Verder stond ik er volledig buiten.”

De zaak kwam begin deze maand aan het rollen door een reportage in het consumentenprogramma Radar. Hierin was te zien dat de leverancier van het programma een infiltrant, die geen enkele affiniteit of ervaring met spiritualiteit had, aannam. „Laat ik vooropstellen dat ik het een goede zaak vind dat RTL deze zaak uitzoekt en zolang van de buis haalt”, zegt Marco. „Maar dat ik daardoor nu doodsbedreigingen ontvang, gaat me niet in de koude kleren zitten.”

Tot nu toe heeft Marco maar weinig geluk met zijn programma’s gehad. „Het ochtendmagazine dat ik voor Talpa deed, verdween door de verkoop van de zender aan RTL. En Boys Tonight, dat ik samen met Eddy Keur presenteerde voor RTL8, verdween wegens gebrek aan inkomsten. En nu dít weer!”

Hoopvol: „Ik zou graag zien dat Astrotijd VIPS weer terugkomt en dat ik het programma dan weer kan gaan presenteren. Want ik heb het altijd met veel plezier gedaan.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.4 °C
ZO2
Beurs AEX
AEX 528.47
+ / - -0.04%
Johnny kijkt ogen uit bij VN
Johnny de Mol is op uitnodiging van minister Bert Koenders bij de Verenigde Naties in New York. Hij...