Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zaterdag 23 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Chew Fu scoort met Rihanna

31 MEI 2010

De Nederlandse producer Chew Fu scoort als een gek met het remix album van Rihanna dat afgelopen week verscheen!

Het album schoot meteen hoog de Billboardlijsten in en wordt bejubeld door recensenten. Vooral het gezaghebbende USA People Magazine loofde 'onze' Chew Fu.

Zelf is de hitproducer wel een beetje overdonderd door het succes. 'Met Rihanna weet je dat je veel aandacht krijgt. Maar zoveel mooie recensies en reacties doet zeker wat met je. De release van Rated R was erg spannend. Normaal gesproken werken meerdere producers aan remix albums maar deze keer was het verzoek of ik het hele album opnieuw wilde bewerken. Dat is uniek en daarom extra spannend. Tot zover is iedereen tevreden', zegt Chew Fu.

Nieuw mix album

Voorlopig kan de producer niet op zijn lauweren gaan rusten. Er staan nieuwe opdrachten met o.a. Usher en Mary J Blige voor de deur. Ook verschijnt in juni zijn nieuwe DJ mix CD die onlangs is opgenomen tijdens zijn optreden op Night at the Mansion, het feest van de Nederlandse Playmates.

Heel toepasselijk krijgt Chew Fu het eerste exemplaar overhandigd tijdens PLAYBOWL - Bowling with the Bunnies, het exclusieve bowlingfeest van de Playmates van het Jaar dat op 10 juni plaatsvindt in Amsterdam. Daarna vertrekt de succesproducer weer naar New York waar hij al ruim 9 jaar woont en werkt.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.1 °C
ZZO2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%