• Privé TV
    • Privé TV
    • Bubbels
  • Abonnement Weekblad
    • Voorwaarden
  • iPad
  • Column Evert

SNELNIEUWS

Dinsdag 21 oktober
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

door Evert Santegoeds

Ze zijn een van mijn favoriete stellen in de Nederlandse showbizz, een voorbeeld voor iedereen: KOOS ALBERTS en zijn vrouw JOKE. In de artiestenwereld, waar bijna net zo vaak wordt getrouwd als gescheiden, hebben zij samen alle moeilijke tijden doorstaan. In luttele, fatale seconden veranderde in 1987 hun leven voorgoed. In de paar jaar voor zijn ongeluk was Koos uitgegroeid tot een van ’s lands populairste artiesten.

 

Foto: Telegraaf

Hij wist niet wat hem overkwam toen hij, na jaren sappelen, ineens met drie nummers tegelijk in de top 10 stond - iets wat vóór hem alleen The Beatles hadden gepresteerd. Hij verkocht zijn snackbar en werd fulltime artiest, maar lang bleef het geluk niet aan zijn zijde: na een optreden viel hij achter het stuur in slaap en deed een dwarslaesie hem in een rolstoel belanden. Koos was pas veertig.

Op Joke kwam de zorg voor haar man neer, die met veel wilskracht zijn leven en carrière zo goed en zo kwaad als dat ging, weer oppakte. En samen met de kinderen en kleinkinderen beleefden ze nog prachtige jaren die iedereen hen ook zo gunde. Joke verdiende eigenlijk een lintje, maar had genoeg aan de tevreden lach van haar Koos. Hoe mooi is dat...

Maar Joke wordt dit jaar 69 en nadert daarmee de 70. De zorg voor Koos begint steeds zwaarder op haar te drukken. En daarmee tekent zich het begin van een liefdesdrama af dat nu begint met de verkoop van het droomhuis in Spanje, waar zij beiden zulke heerlijke vakanties hadden. Collega YVONNE HOEBE praat u helemaal bij.

Een schandaal dat zijn weerga maar nauwelijks kent, werd veroorzaakt door een bestuurslid dat een greep deed in de kas van de Stichting ALS. Hij ontvreemdde BIJNA EEN TON. Dat is pas écht… of je een emmer leeggooit! Helemaal verbaasd was ik toen iemand me influisterde dat de man uit een familie met een miljardenvermogen stamt!

Ook hoe dat zit, leest u in deze PRIVÉ!


Fans ontroostbaar tijdens première
De première van Fury bij de Bernhardkazerne in Amersfoort is niet voor iedereen even geslaagd...