• Privé
  • Column Evert
  • Privé TV
    • Privé TV
    • Bubbels
  • Digitaal
  • Abonnement Weekblad
    • Voorwaarden

SNELNIEUWS

Donderdag 26 november
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

door Evert Santegoeds

De laatste maand van het roerige jaar 2015 staat op aanbreken, maar de aanloop naar de vrolijke feestdagen wordt behoorlijk beïnvloed door alle gebeurtenissen en dreigingen buiten. Op het moment dat ik dit schrijf, lijkt bruisend Brussel nog een belegerde stad en in niets meer op de door LIESBETH LIST bezongen vrijplaats van haar opa en oma zaliger…

Foto: Telegraaf

In de showbizz gaan de zaken vooralsnog gewoon door.

‘Breaking’ was de ontboezeming van CHARLIE SHEEN die op televisie bekende hiv-positief te zijn, waarna er voor het eerst sinds lange tijd weer veel aandacht was voor deze problematiek.

PRINS WILLIAM praat als een trotse vader over zijn kinderen PRINS GEORGE en PRINSES CHARLOTTE. Daarbij ziet u de meest recente foto’s van de knuffelpeuter die aan de hand van de nanny ziet hoe zijn beide ouders per helikopter naar een van hun vele verplichtingen vertrekken. Vrolijk makende foto’s in donkere tijden, en ook een vooruitblik naar perioden waarin het naar ik hoop weer rustiger is in de wereld; als George en Charlotte respectievelijk twintig en veertig jaar oud zijn…

SABIA ENGIZEK - daar is ze weer - denkt dat die voor haar voorbij zijn, nu zij een sms’je (!) zou hebben gekregen van haar ex RAFAEL VAN DER VAART, waarin die belooft er te zullen zijn voor haar en haar baby. Zou het? Niet alleen heeft niemand dat berichtje gezien, het geeft te denken dat Raf de laatste maand alleen al twéé keer in Hamburg was zonder Sabia zelfs maar te ontmoeten. Al maanden hebben ze elkaar niet meer gezien, hoewel Sabia in interviews verschillende malen anders beweerde.

Dat geeft maar aan: wat is een interview met Sabia waard? Vragen waarop de antwoorden controleerbaar zijn ontwijkt ze, of weigert ze te beantwoorden. Daarvoor in de plaats komt de ontboezeming dat de zwangerschapsvreugde haar is ontnomen, wat ik me kan voorstellen… als de vader zich uit de voeten maakt!


4.5 °C
NNW2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 468.07
+ / - +1.47%
Dance battle in Utopia
Utopianen Bas en Ivan gaan de strijd aan in het beloofde land. Beide mannen laten zien wat voor...