• Privé TV
    • Privé TV
    • Bubbels
  • Songfestival
  • Abonnement Weekblad
    • Voorwaarden
  • iPad
  • Column Evert
Zoeken
  Zoeken met  
10.9 °C
O1
 
files 109
73 km.
euro95
diesel
1,823
1,499
 
 

SNELNIEUWS

Donderdag 24 april
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

door Evert Santegoeds

Wat een verwikkelingen weer rond SYLVIE MEIS, afgelopen week. Voormalig hartsvriendin TOURIYA HAOUD voegde opnieuw een verbijsterend hoofdstuk toe aan een reeks verbazingwekkende gebeurtenissen in een mensenleven waar maar geen einde aan lijkt te komen.

Foto: Telegraaf

Na SABIA BOULAHROUZ, GUILLAUME ZARKA en de kapper die onthulde dat het tussen Sylvie en die Fransman niet zo lekker was afgelopen, werd net voor Pasen Sylvies vierde verrader ontmaskerd.

Terwijl andere bladen suggereerden dat Touriya na haar scheiding wel bij Sylvie zou gaan uithuilen, onthulde PRIVÉ de keiharde waarheid dat er tussen beiden al maanden geen contact meer was. Touriya zou aan Duitse media informatie over en foto’s van Sylvie hebben aangeboden, in ruil voor een flink bedrag.

Touriya, in Los Angeles pr-specialiste van beroep, reageerde als door een wesp gestoken. Leugens waren het; vriendin Sylvie en zij hadden die avond dan ook samen door de telefoon om die verhalen gelachen.

De pr-kwaliteiten van Touriya Haoud lijken daarmee niet Nederlands betrouwbaarste exportproduct.

Inmiddels tapt Touriya uit een ander vaatje, via Twitter heeft zij Sylvie bedreigd en daar zelfs haar Marokkaanse achtergrond bij gehaald. Nu zegt ze nog slechts dat ze nooit contact heeft gehad met de Duitse sensatiepers, maar op een enkel tv-programma na is er denk ik niemand meer die dat gelooft. Hoe kennen die anders haar naam?

In dezelfde kwestie werd deze week in Hamburg ook weer iemand herinnerd aan haar verleden. SABIA ENGIZEK kreeg thuis ineens bezoek van een man die zij al jaren niet meer wilde zien: haar eigen vader. In een blad kondigde die al aan zich na jaren met zijn dochter te willen verzoenen. Met de moed in zijn schoenen en bloemen in zijn hand belde bij aan bij de VAN DER VAART-villa…

In deze PRIVÉ leest u wat er daarna gebeurde.

Soms denk ik dat aan alle verhalen inderdaad geen einde komt.


BLØF zet Krant Café op zijn kop
BLØF heeft een exclusief miniconcert gegeven in het Krant Café van De Telegraaf. De Zeeuwen gaven...