• Privé
 • Column Evert
 • Privé TV
  • Privé TV
  • Bubbels
 • iPad
 • Abonnement Weekblad
  • Voorwaarden
 • Abonnement Máxima

SNELNIEUWS

Maandag 6 juli
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

door Evert Santegoeds

Met de dood van de Volendamse artiestenmanager JAAP BUIJS verliest de Nederlandse showbizz een van zijn kleurrijkste figuren. Het meest aangeslagen is JAN SMIT, voor wie Jaap méér was dan een tweede vader. Jaap ontdekte hem als jochie van elf, bouwde rond Jan een imperium met een eigen platenlabel en zijn succesvolle kledinglijn en - belangrijker nog - hield zijn protegé met beide benen op de grond.

Foto: Telegraaf

Hoe hecht hun band was, bleek wel uit de overlijdensadvertentie, waarin Jan en zijn vrouw LIZA met hun kinderen in één adem met Jaaps eigen kinderen ALICE en ALOYS werd genoemd.

Jaap was voor menigeen een rots in de branding. In de slipstream van Jan werden ook zijn vrienden NICK en SIMON, zus MONIQUE, én de 3JS beroemd en succesvol. Met HENK VAN DER MEIJDEN was ik vorig jaar zomer een middag te gast op zijn boot de ‘Paloma Blanca’ - natuurlijk een herinnering aan de wereldhit van GEORGE BAKER - om voor een opinieblad te praten over roem en de voor- en nadelen daarvan.

Over eventuele nadelen moesten de sterren volgens Jaap Buijs vooral niet zeuren: ‘Niet beroemd zijn, of niet meer beroemd zijn, dát was pas erg!’

69 mocht hij slechts worden. Maar hij leeft voort in de carrières van Jan, Nick, Simon en alle anderen die hij tot de populairste artiesten van Nederland maakte.

Veel nieuws deze week over PALEIS HUIS TEN BOSCH, dat de komende jaren achter zwart plastic schuilgaat. Ook op deze plek vroegen we ons weleens af of onderdak, straks, voor vijf mensen nu opnieuw 59 MILJOEN moet gaan kosten - als het niet meer wordt. Maar nader onderzoek wijst uit: ZO TE ZIEN WEL! Kijkt u naar de bijzondere foto’s die PRIVÉ, EXCLUSIEF, vanuit het paleis wist te bemachtigen!

Vanaf volgende week is ‘de nummer één in entertainment’, de hele zomer lang, EXTRA DIK. Bijna 100 pagina’s per week maken we dan voor u, met nog meer nieuws, nog meer verhalen, puzzels en reportages; nog meer ZOMER in PRIVÉ dus!


21.2 °C
WZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 468.55
+ / - -1.18%
Demi valt languit op podium
Demi Lovato is zondagmiddag languit op het podium gevallen. De zangeres deelde zelf een video van...