SNELNIEUWS

Zaterdag 3 december
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

Evert Santegoeds

Nee, 2016 is niet voor iedereen goed begonnen. Hier en daar mag je dan horen dat de crisis na al die jaren op zijn retour is, de 10.300 mensen die jarenlang bij V&D (onder andere) de PRIVÉ verkochten, maar nu in spanning zijn over wat er met hun failliete warenhuis gaat gebeuren, zullen daar op dit moment geen boodschap aan hebben…

Foto: Telegraaf

Van een andere orde dan het winkelpersoneel is YOLANTHE SNEIJDER-CABAU, die zaken deed met het concern en volgens haar manager XENIA KASPER nu ook van een koude kermis lijkt thuis te komen. Leest u het verhaal hierover van BORIS VAN ZONNEVELD. Overigens hebben ook WIBI SOERJADI en HANS WIEGEL - iemand van wie je dat niet zou verwachten - hun financiële zorgen meegenomen naar het nieuwe jaar…

Familiemens WILLEKE ALBERTI zit in angst om haar broer TONNY. De enige zoon van WILLY ALBERTI en zijn vrouw RIA is al enige tijd ziek, maar de situatie blijkt nog ernstiger dan zich aanvankelijk liet aanzien… Deze week wordt voor Tonny een heel belangrijke en we wensen de Alberti’s heel veel sterkte!

Vrolijkheid is er echter ook. BRAD PITT en ANGELINA JOLIE vieren met hun ‘Bradpack’ vakantie in Thailand en wij hebben daarvan de exclusieve beelden. En SYLVIE MEIS spotten we, als bijna elk jaar met de jaarwisseling, in Miami. Daar in Florida moet zij het deze keer echter stellen zonder haar zoontje DAMIÁN, die met RAFAEL in Spanje de 85ste verjaardag van zijn Spaanse overgrootvader viert.

Nu Sylvie gebroken heeft met MOMO, Rafael de kortstondige verhouding met Amsterdamse CHRISTIE heeft beëindigd en ook SABIA eenzaam en alleen is, begint alles in 2016 weer van voren af aan; drie jaar na hun beroemde oud en nieuw-foto is iedereen weer vrijgezel!

Eind deze maand is KONING WILLEM-ALEXANDER al weer 1.000 dagen ons staatshoofd. Dat gaat hem, misschien zelfs wel boven verwachting, goed af. Maar opmerkelijk is ons verhaal over KONINGIN MÁXIMA! Loopt zij toch te veel op haar tenen?

-2.2 °C
O2
Beurs AEX
AEX 449.6
+ / - -0.88%
Lieke moet `afkicken` van alcohol
Lieke van Lexmond is in verwachting van haar tweede kindje en mag voorlopig dus niet drinken....