• Privé TV
    • Privé TV
    • Bubbels
  • Abonnement Weekblad
    • Voorwaarden
  • iPad
  • Column Evert

SNELNIEUWS

Woensdag 10 december
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

door Evert Santegoeds

Het jaar 2014 gaat de boeken in als het warmste ooit. Maar midden in die mooie zomer werd 2014 toch vooral ‘het jaar van de MH17’. Nationale rouw, die indrukwekkende parade van de dood over de A2, de huilende KONINGIN MÁXIMA; het zijn beelden die ons altijd bij zullen blijven.

Foto: Telegraaf

Daarnaast waren er Olympische Spelen en een WK, en in de showbizz bleef het eigenlijk best rustig. Natuurlijk, SYLVIE roerde zich weer, voor BRAM MOSZKOWICZ werd de ellende compleet, en een toyboy werd de Maastrichtse burgemeester ONNO HOES, na zijn scheiding, alsnog fataal. En die affaire krijgt nog een dikke staart in 2015.

Als elk jaar, vlak voor kerst, brengt WEEKBLAD PRIVÉ u het ORANJE-JAAROVERZICHT, een extra dikke editie. Ook dit jaar kunt u met ons terugkijken op een Oranjejaar van uitersten. KONING WILLEM-ALEXANDER heeft in 2013 een prima start gemaakt als ons nieuwe staatshoofd en maakte ook dit jaar indruk, bijvoorbeeld als gastheer van BARACK OBAMA, die Huis ten Bosch aandeed. Vooral voor Máxima, die vijftien jaar geleden vol verwachting naar New York vertrok om daar te gaan werken, moet het een bijzondere ervaring zijn de Amerikaanse president bij haar thuis te ontvangen!

Naast dat jaaroverzicht ook aandacht voor PRINSES BEATRIX, die eenzamer is dan menigeen zich realiseert, én natuurlijk de perikelen van onze sterren. Inderdaad: weer Sylvie Meis, die we zagen op een moment dat zij het met haar nieuwe lover even niet zo gezellig leek te hebben. En de crisis die zich zou aftekenen in het huwelijk van KATJA SCHUURMAN en THIJS RÖMER.

Voor een bizar verhaal van collega JAN URIOT vraag ik uw bijzondere aandacht. Op de Amsterdamse Wallen raken steeds meer mensen ervan overtuigd dat de geest van de onvergetelijke MAJOOR BOSSHARDT daar nog steeds rondwaart. Sterker nog: de legendarische heilsoldate wordt er, sjouwend van kroegje naar kroegje, nog weleens gezien!

 


Hoe gaat het met de boeren van BzV?
Zondag deel een van het tweeluik over Boer Zoekt Vrouw. Want hoe is het alle boeren van de...