• Privé TV
    • Privé TV
    • Bubbels
  • Abonnement Weekblad
    • Voorwaarden
  • iPad
  • Column Evert

SNELNIEUWS

Vrijdag 24 oktober
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Column Evert Santegoeds: Strikt Privé

door Evert Santegoeds

Het was, jaren geleden, een onvergetelijk weekend dat ik in het mondaine Gstaad doorbracht bij MARJON LAMBRIKS en haar Belgische miljardair, LÉON LOMMAERT. Ik weet het dan ook nog precies; zij woonden daar in een ongelooflijke villa met een zwembad dat was uitgehouwen in de rotsen. Een huis dat voor RITA HAYWORTH gebouwd was door de AGA KHAN en dat beslist het mooiste was dat ik ooit had gezien.

Foto: Telegraaf

’s Avonds werd er uitgebreid gedineerd. ‘Eten we thuis of in de friture?’ overlegden de twee. En met de ‘friture’ bleken zij het wereldvermaarde Palace Hotel naast hen te bedoelen. Daar bekende Lommaert graag een paar weken met me te ruilen; graag zou hij mijn werk hebben gedaan als hij niet in de wieg was gelegd om het staalbedrijf van de familie over te nemen. En ik moet zeggen: graag had ik ook een tijdje met hem geruild.

Maar daar kom ik op terug nadat collega BARBARA PLUGGE een even schokkend als opzienbarend verhaal aankondigde, dat u deze week waarschijnlijk al op de cover heeft zien staan: MARJON LAMBRIKS’ MILJONAIRSLEVEN VOORBIJ! La Lambriks’ hele bestaan blijkt op z’n kop te staan, nu het sprookje en het huwelijk met haar miljardair als een zeepbel uit elkaar zijn gespat…

DE MILJOENEN WORDEN ALLEEN NOG MAAR IN HET ROOD GESCHREVEN, HET GELD IS OP, DE JUWELEN WORDEN VERKOCHT! Leest u alles over dit ongekende drama dat Nederland veel stof tot gesprek zal geven!

Net zo opzienbarend is onze onthulling over bondscoach GUUS HIDDINK. Begin dit jaar ging bij de ongenaakbare trainer de deurbel. Toen hij opendeed, stond hij oog in oog met… zijn eigen, nooit erkende zoon! Al een halve eeuw is deze NORBERT KLEIJNGELD bezig Hiddink te bewegen tot een DNA-test. Dat kon tot voor kort goedschiks, maar Norbert wil dat nu afdwingen door de publiciteit te zoeken. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen…


Simon draait eigen album met kerst
Nick & Simon hebben vandaag hun kerstalbum gepresenteerd: Christmas With... It`s Beginning To Look...