Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zondag 25 juni
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

De Huisregels

De Telegraaf geeft zijn lezers de mogelijkheid te reageren op geselecteerde nieuwsberichten. De reacties van onze lezers vertegenwoordigen de standpunten en meningen van die lezers. De inhoud van de reacties valt onder de verantwoordelijkheid van de inzenders. Het feit dat een mening of visie op maatschappelijke gebeurtenissen wordt gepubliceerd, impliceert niet dat De Telegraaf die mening ook deelt of op welke wijze dan ook ondersteunt. Het is voor De Telegraaf niet mogelijk in te staan voor het waarheidsgehalte van reacties op artikelen.

Hoe u reageert, is aan u, maar er zijn wel spelregels. Een Telegraaf-team ziet toe op de naleving van die regels, voordat de reacties worden geplaatst.

Iedereen die zijn of haar emailadres invult bij een reactie, krijgt van ons bericht dat de reactie op de site wordt geplaatst of is geweigerd.

Huisregels Telegraaf.nl

 1. U dient eerst in te loggen voordat u een reactie kunt plaatsen. Daarbij dient u voor- en achternaam alsmede een geldig e-mailadres op te geven. Door een reactie te plaatsen gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden van TMG, deze Huisregels alsmede het geldende Privacybeleid.
 2. De redactie behoudt zich te allen tijde het recht voor accounts te blokkeren en/of reacties niet te plaatsen c.q. te verwijderen dan wel aangifte te doen van strafbare feiten.
 3. Niet geplaatst c.q. verwijderd worden reacties waarin sprake is van discriminatie, het aanzetten tot haat of geweld, belediging, intimidatie, bedreiging of andere onnodig grievende dan wel strafbare uitingen.
 4. Oproepen tot oproer, opstand of demonstraties zullen worden verwijderd.
 5. U dient tevens de algemeen geldende fatsoensnormen in acht te nemen; vulgaire teksten of reacties met daarin scheldwoorden of schuttingtaal zullen worden verwijderd.
 6. U dient te reageren op de inhoud van een artikel. Wees daarbij origineel en hou het kort. Niet-inhoudelijke en letterlijk identieke reacties zullen worden verwijderd.
 7. Respecteer het auteursrecht; pleeg geen plagiaat.
 8. Plaats uw reactie in goed en begrijpelijk Nederlands en maak geen onnodig gebruik van hoofdletters. Reacties vol taalfouten of onbegrijpelijke teksten worden niet geplaatst.
 9. Posten onder verschillende namen (trollen), bijvoorbeeld om een discussie een bepaalde kant op te sturen, is niet toegestaan.
 10. Spammen is niet toegestaan. Commerciële boodschappen zullen worden verwijderd.
 11. Verwijzingen naar andere sites zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
 12. Het plaatsen van content die de werking van onze sites of bepaalde functionaliteiten van deze sites belemmert, hindert of anderszins schade toebrengt is niet toegestaan. Doet u dat toch, dan bent u aansprakelijk voor de schade.
 13. Het schenden van de privacy, zoals het plaatsen van persoonsgegevens, is niet toegestaan; dergelijke gegevens worden verwijderd.
 14. Deze huisregels kunnen te allen tijde door ons worden veranderd. Wijzigingen zijn direct van kracht.
Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.5 °C
W4
Beurs AEX
AEX 519.5
+ / - +0.02%
');"> ">

Nieuwe `Las Vegas` nu spookstad
Atlantic City had het Las Vegas van de Amerikaanse oostkust moeten worden, maar de casino`s gingen...

Meest gelezen op Telegraaf.nl

Telegraaf | Buitenland | Binnenland | Prive | Digitaal | Telesport | Vrouw | DFT | Film en Uitgaan | Vrij | Autovisie | Gezondheid |