Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: TMG Natives

Zo haal je rendement uit je vakantiewoning

Met de lage spaarrente van nu zijn veel mensen op zoek naar alternatieven voor hun spaargeld. Een tweede woning op een populaire locatie is een zeer interessante investering. Zeker als dat huis op een van de zeventien parken van TopParken staat.

De aanschaf van een vakantiehuis is een grote beslissing. Niet alleen financieel, maar ook qua investering in tijd. Zeker als je je huis wilt verhuren, ben je namelijk veel bezig met de administratie, contact met verhuurders, de schoonmaak, het tuinonderhoud en promotie. Gelukkig is daar een oplossing voor. Wanneer je een huis koopt op een van de mooie parken van TopParken worden al deze zorgen namelijk uit handen genomen.

Genieten zonder zorgen

Chadli Hachani van TopParken legt uit: “Wij hebben een eigen verhuurorganisatie en kunnen dus alles voor je regelen: van beheer tot het verhuurproces. Wij leveren de vakantiehuizen ook zo op dat alle faciliteiten voor huurders aanwezig zijn. Op die manier kunnen de kopers in alle rust en zonder zorgen genieten van hun investering. Om een hoge bezettingsgraad te realiseren focussen we op een uitstekende service en kwaliteit. En dat heeft effect, want het aantal gasten dat terugkeert is groot. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde binnen- en buitenlandse touroperators zoals Booking.com en Interchalet.”

Hoge bezettingsgraad

Buiten het feit dat de koper dus nauwelijks nog omkijken heeft naar het huis, biedt TopParken nog een aantal andere voordelen. De unieke locaties spreken uiteraard voor zich, maar bij de parken zijn ook vele indoorfaciliteiten, zoals congrescentra, binnenzwembaden, speeltuinen en restaurants aanwezig. Hachani: “Zo heb je niet alleen in de vakanties, maar ook buiten de vakantieperiodes om, een goede verhuurbezetting.”

Netto rendement

Bij TopParken kun je ervoor kiezen om het huis gedeeltelijk of in zijn geheel te verhuren. Wanneer je het in zijn geheel verhuurt, heb je een meerjarig netto rendement tot 8%. Verhuur je het gedeeltelijk, dan kun je zelf ook nog eens genieten van je vakantiewoning. Het mes snijdt dan dus aan twee kanten.

Er zijn bij TopParken al vakantiewoningen, inclusief eigen grond, tuinaanleg en inventaris beschikbaar voor €119.500,-. Wilt u meer weten over de aanschaf van een vakantiewoning? Kijk dan eens op www.topparken.nl/telegraaf of neem contact op via 088 500 2444.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.8 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 527.78
+ / - -0.05%
Meer Premium