Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
premium
Driesterrenchef Jacob Jan Boerma (l.) met zijn assistenten Robin Bos (met magnum Gaja) en Randy Karman.
Foto: .

Tweede jeugd van Jacob Jan

22 AUG 2015 Eline Verburg

„Dat is voor de eerste keer dat ik tijdens de lunch niet in mijn eigen restaurant ben”, zei chef-kok Jacob Jan Boerma van restaurant De Leest (***) in Vaassen, die met twee assistenten naar Amsterdam was afgereisd om te koken op de lemsteraak Groenevecht. Sinds hij anderhalf jaar geleden zijn felbegeerde derde Michelinster kreeg, is het in Vaassen meestal volgeboekt. „Maar niet iedereen wil naar het oosten rijden, dus kom ik graag hier”, lachte hij.

Jacob Jan doelde ook op de recente samenwerking die hij aanging met NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam. Hoteldirecteur Herman Klok wil het restaurant aldaar op een hoger plan brengen. „In september beginnen we alvast met het grand café, het restaurant gaat maart of april volgend jaar open onder supervisie van Jacob Jan”,
U kunt geen Premium artikel meer lezen
Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
15.2 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 528.81
+ / - +0.06%
iPhone-gekte blijft uit
Op het Leidseplein in Amsterdam waren vanmorgen slechts een handjevol mensen te vinden die op tijd...

Meest gelezen op Telegraaf.nl

Telegraaf | Buitenland | Binnenland | Prive | Digitaal | Telesport | Vrouw | DFT | Film en Uitgaan | Vrij | Autovisie | Gezondheid |