Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
premium
Maître-sommelier Ronald Opten (l.) en chef-kok Rogér Rassin.

Topteam aan de Amstel

24 AUG 2015

Zeven jaar geleden namen chef-kok Rogér Rassin en maître-sommelier Ronald Opten het roer over in restaurant La Rive (*) in het hoofdstedelijke Amstel Hotel. Onbegrijpelijk eigenlijk, dat Michelin dit Limburgse topduo niet allang twee sterren heeft toebedeeld. Wie weet in december met de nieuwe gids?

Ook aan boord van de Groenevecht, waar het toch een beetje behelpen is in de kleine kombuis, liet het team van La Rive de gasten kennismaken met hun hoge niveau. De hapjes waren zeer origineel, zoals een minimagnum van witte chocolade gevuld met gevogeltelever, coquille met gazpacho en zure appel en zachte inktvis met romige
U kunt geen Premium artikel meer lezen
Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
16.5 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 528.67
+ / - +0.0%
Megaschip botst op Westerschelde
Een Duitse olietanker van bijna 200 meter lang is vastgelopen bij Bath na een aanvaring met een...

Meest gelezen op Telegraaf.nl

Telegraaf | Buitenland | Binnenland | Prive | Digitaal | Telesport | Vrouw | DFT | Film en Uitgaan | Vrij | Autovisie | Gezondheid |