Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
premium
Schipper Bob Wierenga (l.) van de Lemsteraak Groenevecht en eigenaar Martin van Bourgonje van hotel-restaurant Merlet in Schoorl.
Foto: Ab Blauw

Stan Huygens Journaal

Verwennerij op de Groenevecht

23 JUN 2017

„Ik had liever een tosti gehad. Of onbeperkt spareribs eten.” Acteur/schrijver en creatief ondernemer Dirk Zeelenberg had aan boord meteen de lachers op zijn hand. Hij stak een beetje de draak met het geweldige eten van sterrenchef Jonathan Zandbergen van hotel-restaurant Merlet (*) in Schoorl.

Ondertussen smulde Zeelenberg van de fantastische hapjes die uit de kleine kombuis kwamen. Een heerlijk zesgangen menu ,waarvan de lijngevangen zeebaars met eendenlever en de zwezerik met truffel bij iedereen bewondering afdwong. Sommelier Stefan Wierda had mooie wijnen meegenomen, zoals de Duitse
U kunt geen Premium artikel meer lezen
Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
‘Het was een enorme vuurwerkknal’
Plofkraak verwoest pinautomaat, flitsridders in actie en de A2 dicht tijdens de ochtendspits in het...

Meest gelezen op Telegraaf.nl

Telegraaf | Buitenland | Binnenland | Prive | Digitaal | Telesport | Vrouw | DFT | Film en Uitgaan | Vrij | Autovisie | Gezondheid |