Nieuws/Tech

Vampieren komen naar De Sims 4

— null

Bovennatuurlijkheid heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in De Sims om een donker of juist een grappig randje toe te voegen aan de game. Voor De Sims 4 verschijnt op 24 januari de Vampieren Game Pack en kunnen fans hun eigen vampier creëren.

De vampieren in De Sims 4 hebben hun eigen motieven en behoeften die zich concentreren op plasma, krachten (zoals verleiden van Sims of het veranderen in een vleermuis) en slaap. Plasma, het favoriete drankje van de vampieren, is op verschillende manieren te verkrijgen. Er zijn plasmapakketten koop voor de snelle trek, je kunt plasmafruit telen of je kiest voor traditionele aanpak en besluipt nietsvermoedende Sims besluipen terwijl ze slapen

Het Game Pack bevat ook de nodige onderdelen om zelf een vampier te creëren, zoals gloeiende ogen, griezelige oogkassen en nieuwe grauwe huidskleuren voor Sims die letterlijk nooit het daglicht zien. Sims kunnen ook als vampier worden geboren, maar hun vampierkrachten beginnen pas als ze tiener zijn en niet meer ouder worden.

Forgotten Hollow is de nieuwe wereld in het De Sims 4 Vampieren Game Pack. Het is de ideale plek voor vampieren omdat het hier lekker lang donker blijft. Er is één blok, met vijf kavels, allemaal gecentreerd rond een plein toegewijd aan Vlad, de vampier die het plaatsje heeft opgericht. Spelers hebben er de mogelijkheid om het perfecte huis voor hun vampier te bouwen compleet met een elegant, maar duisteren inrichting.