Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Verkoop kaarten Spelen maandag van start

06 FEB 2013

DEN HAAG - De kaartverkoop voor de olympische winterspelen van volgend jaar in het Russische Sotsji begint maandagmiddag. Dat maakte reis- en evenementenorganisatie ATP Event Experts woensdag bekend. ATP werkt al langere tijd samen met de Nederlandse sportkoepel NOCNSF en regelt ook nu weer de kaartverkoop voor Nederlandse sportfans.

Mensen die de wedstrijden willen bijwonen, kunnen tot 11 maart terecht via de daarvoor speciaal gemaakte website www.atpi.nl/os2014. De olympische winterspelen zijn van 7 tot en met 23 februari 2014.

Na 11 maart gaat ATP eerst alle aanvragen inventariseren. Eind april vindt de toewijzing van de tickets plaats. Als er voor bepaalde evenementen meer aanvragen dan tickets zijn, zoals bij de populaire schaatsafstanden valt te verwachten, wordt er geloot. Alle aanvragers ontvangen daarvan een persoonlijk bericht.

„Ook voor de winterspelen zal weer meer vraag naar entreekaarten zijn dan aanbod. Een trend die we al vele jaren zien”, aldus Jeroen de Roever van ATP Event Experts. „Bovendien zitten we nog volop in het proces van het bemachtigen van entreekaarten voor de Nederlandse markt. Desondanks willen we Nederlanders al in een vroeg stadium in staat stellen hun voorkeur bekend te maken.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.9 °C
ONO3
Beurs AEX
AEX 528.71
+ / - +0.18%