SNELNIEUWS

Zaterdag 28 mei
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Verkoop kaarten Spelen maandag van start

06 FEB 2013

DEN HAAG - De kaartverkoop voor de olympische winterspelen van volgend jaar in het Russische Sotsji begint maandagmiddag. Dat maakte reis- en evenementenorganisatie ATP Event Experts woensdag bekend. ATP werkt al langere tijd samen met de Nederlandse sportkoepel NOCNSF en regelt ook nu weer de kaartverkoop voor Nederlandse sportfans.

Mensen die de wedstrijden willen bijwonen, kunnen tot 11 maart terecht via de daarvoor speciaal gemaakte website www.atpi.nl/os2014. De olympische winterspelen zijn van 7 tot en met 23 februari 2014.

Na 11 maart gaat ATP eerst alle aanvragen inventariseren. Eind april vindt de toewijzing van de tickets plaats. Als er voor bepaalde evenementen meer aanvragen dan tickets zijn, zoals bij de populaire schaatsafstanden valt te verwachten, wordt er geloot. Alle aanvragers ontvangen daarvan een persoonlijk bericht.

„Ook voor de winterspelen zal weer meer vraag naar entreekaarten zijn dan aanbod. Een trend die we al vele jaren zien”, aldus Jeroen de Roever van ATP Event Experts. „Bovendien zitten we nog volop in het proces van het bemachtigen van entreekaarten voor de Nederlandse markt. Desondanks willen we Nederlanders al in een vroeg stadium in staat stellen hun voorkeur bekend te maken.”

20.5 °C
NNO3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 450.94
+ / - +0.41%
`Dit belooft niet veel goeds`
Chef voetbal Valentijn Driessen is geschrokken van het niveau van het Nederlands Elftal tegen...