Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Dinsdag 22 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Jordy de Wijs
Jordy de Wijs
Foto: ANP Pro Shots

'Excelsior verwacht PSV-aanwinst maandag te presenteren'

11 JAN 2017

Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag verwacht dat zijn club aanstaande maandag PSV'er Jordy de Wijs kan presenteren als nieuwste aanwinst. 

PSV en Excelsior treffen elkaar zaterdag bij de hervatting van de Eredivisie. Van der Gaag vermoedt dat die confrontatie de reden is waarom PSV nog geen groen licht heeft gegeven voor de verhuur van De Wijs. 

Overigens erkent PSV-coach Phillip Cocu dat De Wijs toe is aan een verhuur aan een eredivisieclub, maar wil voordat hij ermee instemt meer duidelijkheid hebben over de invulling van zijn eigen selectie. Daarbij draait het bijvoorbeeld om de invulling van de linksbackpositie, waarop reserve Simon Poulsen zijn zinnen heeft gezet op een vertrek. 

De Wijs gaf eerder aan, dat een verhuur aan Excelsior zo goed als rond was en dat hij alleen nog wachtte op het akkoord van PSV. "Ik ben eraan toe om in de Eredivisie te gaan spelen. Ik heb een goed gesprek gehad met Mitchell van der Gaag (trainer Excelsior, red.) en Ferry de Haan (directeur Excelsior, red.). Ik ga er het liefst zo snel mogelijk heen”, aldus de verdediger, die voorlopig dus nog in de wachtkamer zit.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
21.9 °C
O3
Beurs AEX
AEX 521.73
+ / - +0.97%