Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Telesport

Feyenoord blijft alert: 'Handelen als jou iets overkomt'

11 JAN 2017

Woensdagmiddag was de traditionele nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. TELESPORT was erbij en spraak met algemeen directeur Eric Gudde en hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:52

Trucker totaal de weg kwijt

Opmerkelijke beelden van een trucker die zijn vak niet echt verstaat. De bizarre actie werd woensdag gefilmd op de Maasvlakte. Ook iets gefilmd? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.
00:24

Dit is vader van terrorist ‘Manchester’

De vader van de zelfmoordterrorist die zich in Manchester opblies heeft woensdag een interview gegeven aan persbureau Reuters. Hij is inmiddels gearresteerd in de Libische hoofdstad Tripoli.
00:42

Bizarre dieventruc gefilmd

Deze man heeft een wel erg bijzondere truc om gratis te winkelen. De bizarre actie werd gefilmd in de Amerikaanse stad Mobile.
00:25

Dit is de mooiste vrouw van NL

Voormalig politieagente Nochtli Peralta is door lezers van mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland.
01:24

Toch feest in Amsterdam

Deze Ajax-fans in Amsterdam maken er ondanks het verlies toch een feestje van. Telegraaf VNDG begaf zich tussen de hossende fans.
00:26

Fans diep teleurgesteld na nederlaag

Supporters van Ajax op het Museumplein zijn zwaar ontgoocheld na de nederlaag van hun club in de finale tegen Manchester United.
00:32

Nieuwe videoclip Monique Smit!

Monique Smit schittert voor het eerst in zeven jaar weer in haar eigen videoclip. De zonnige beelden zijn geschoten op Kos. Privé VNDG mag alvast een voorproefje laten zien. Vrijdag 26 mei komt de de video officieel uit!
00:55

Kijkje in ‘IS-stad’

Hevige gevechten tussen het leger en een aan IS gelieerde terreurgroep in de Zuid-Filipijnse stad Marawi. President Duterte heeft gezegd dat hij de militanten keihard wil aanpakken.
02:15

Doutzen angstaanjagend in clownspak

We zijn beter van Doutzen gewend. Dit pak doet het Friese model echt geen goed! Dit en meer in de wereld van style en fashion een nieuwe Bubbels.
15.8 °C
NO2
Beurs AEX
AEX 527.46
+ / - -0.08%