Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zondag 20 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Floyd Mayweather.
Floyd Mayweather.
Foto: Hollandse Hoogte.

'McGregor maakt pas twee, drie jaar naam'

Mayweather: 'Ik wil voor 100 miljoen'

11 JAN 2017 ANP

Oud-bokser Floyd Mayweather wil best terugkeren in de ring om het op te nemen tegen kooivechter Conor McGregor. De Ier had na zijn laatste overwinning eind november Mayweather uitgedaagd en is inmiddels ook in het bezit van de vereiste bokslicentie.

De 39-jarige Mayweather heeft echter forse eisen. "Ik ben een zakenman en als ik er 100 miljoen dollar voor krijg, wil ik best de ring in", verklaarde de Amerikaan woensdag tegen sportzender ESPN.

Niet nodig

"Ik heb het niet nodig", vervolgde Mayweather. "McGregor maakt nu twee, drie jaar naam, ik heb mijn hele carrière mijn sport beheerst zoals geen bokser voor me heeft gedaan. We zijn bereid McGregor 15 miljoen dollar te bieden en we kunnen nog onderhandelen over een verdeling van de tv-rechten. Maar het is aan ons. 20 of 30 miljoen dollar is een mooi bedrag voor iemand die nog nooit voor meer dan 8 of 9 miljoen heeft gevochten." 

Mayweather stopte in september 2015 nadat hij al zijn 49 gevechten als profbokser had gewonnen, waarvan 26 bovendien met knock-out.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.9 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%