Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 17 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Vanaf links heffen Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde, technisch directeur Martin van Geel, stadiondirecteur Jan van Merwijk en commercieel directeur Mark Koevermans het glas.
Vanaf links heffen Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde, technisch directeur Martin van Geel, stadiondirecteur Jan van Merwijk en commercieel directeur Mark Koevermans het glas.
Foto: ANP

'Alles minder dan eerste plek is teleurstelling'

Van Geel: 'Feyenoord titelkandidaat nummer 1'

11 JAN 2017

Feyenoord hervat de competitie zondag als koploper met de uitwedstrijd tegen Roda JC, en technisch directeur Martin van Geel is alleen tevreden met het kampioenschap. "Wij zijn titelkandidaat nummer één."

Op de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdammers was Van Geel vanzelfsprekend goed gemutst. "Als je eerste staat vanaf de eerste speeldag wil je dat na de winterstop natuurlijk continueren", zei de technisch directeur tegen RTV Rijnmond. "En als we uiteindelijk lager dan de eerste plaats eindigen, zorgt dat voor een grote teleurstelling."

Volgens Van Geel gaan er geen spelers weg uit De Kuip. "Uitgesloten", aldus de td. "Er zijn geen spelers die weg willen en er is geen interesse. En dat wil ik ook zo houden, want we hebben de hele groep nodig om tot het einde om de titel én de KNVB-beker te strijden."

Hahn

Alleen Warner Hahn verkast naar Excelsior, maar dat is een uitzondering. "Warner is lang geblesseerd geweest en heeft de toezegging dat hij bij Excelsior eerste keeper wordt", weet Van Geel. "Dus dit is voor zowel Warner, voor Feyenoord als voor Excelsior een win-win-win situatie. Hopelijk kan Warner op Woudestein zijn niveau van PEC Zwolle weer halen."

De contractverlenging die Van Geel voor de winterstop met trainer Giovanni van Bronckhorst overeenkwam, is volgens Van Geel niet te vroeg, gekeken naar de dip die de Rotterdammers afgelopen seizoen na de onderbreking kenden. "Wij hebben er helemaal het vertrouwen in dat dát niet meer zal gebeuren."

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.6 °C
ZZW4
Beurs AEX
AEX 524.59
+ / - -0.25%