Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 29 maart
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Kenny Tete
Kenny Tete
Foto: ANP Pro Shots

Tete: 'Ik krijg geen eerlijke kans'

17 FEB 2017

Kenny Tete komt er dit seizoen nauwelijks aan te pas in het eerste van Ajax. En dat frustreert de verdediger van de Amsterdammers, die tegen Legia Warschau (0-0) wel in de basis stond bij afwezigheid van de zieke Joël Veltman. 

"Ik heb niet het gevoel dat ik een eerlijke kans krijg", zei Tete na afloop van het duel met Legia Warschau. "Misschien moet ik op mijn handen lopen om een kans te krijgen. Je traint goed en werkt hard. Iedereen weet wat je kan. Als iemand het niet in je ziet zitten, is dat frusterend."

Tete had in de winterstop best willen vertrekken bij Ajax. "Ja, natuurlijk wil je weg. Maar het juiste moet wel langskomen. Ik heb naar mijn gevoel geluisterd. Ik blijf heel hard mijn best doen. Je weet nooit hoe het kan lopen", vertelt de 21-jarige verdediger.

Tete heeft nog altijd wel contact met Ajax-trainer Peter Bosz. "Ik ben een goeie jongen. Ik praat met iedereen. Maar het is niet dat ik bij hem op de koffie kom. Hij heeft wel een paar dingen gezegd, maar of ik mij daarin kan vinden is een ander verhaal", aldus de jongeling, die tegen Legia met twee gele kaarten van het veld moest. "Dat kon er ook nog wel bij. Die tweede gele kaart sloeg nergens op."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.4 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 513.13
+ / - +0.19%