Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zondag 20 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Max Verstappen ontmoet veel van zijn ans in Amsterdam bij de bouwmarkt Hornbach.
Max Verstappen ontmoet veel van zijn ans in Amsterdam bij de bouwmarkt Hornbach.
Foto: ANP

Interview met Limburgse Formule 1-coureur in Telesport Vandaag

Max Verstappen: 'Dat kan ik nog niet zeggen'

19 MRT 2017

Over een week is het Formule 1-seizoen van 2017 begonnen. In aanloop naar de eerste Grand Prix in Australië is Red Bull nog druk bezig om de laatste details bij de nieuwe bolide RB13 door te voeren. Wat houden die verbeteringen precies in? "Dat kan ik nog niet zeggen. Het ziet er beter uit en hopelijk ook sneller", stelde Max Verstappen zaterdag in Amsterdam daags voor zijn vertrek richting Melbourne.

Verstappen won vorig seizoen als eerste Nederlander ooit een Grand Prix (in Barcelona). De 19-jarige Limburger verwacht nog niet om de wereldtitel mee te strijden. Persoonlijk denk ik dat we op dit moment nog niet voor de overwinningen kunnen mee doen. Maar gedurende het seizoen kunnen we nog wel veel verbeteren. Daar zijn we nu ook al mee bezig."

Schrijf je nu ook in het Formule 1-spel GPPro van Telesport en maak kans op een reis voor twee personen naar de Grand Prix van Bahrein.

Ook ziet Verstappen dat Ferrari - het team dat tijdens de testdagen in Barcelona als snelste uit de bus kwam - stappen heeft gemaakt. "Ik denk dat ze dit seizoen zeker voor de zeges mee doen. Het is altijd afwachten hoe goed we zelf zijn. Maar we gaan vol gas en proberen het beste resultaat eruit te halen. Dat proberen we nu ook te doen. Dat hangt ook van de auto af. Dat kan een derde of vijfde plek zijn of dat kan voor de overwinning zijn. Dat is op dit moment nog iets te vroeg om te zeggen."

Bekijk het hele interview met Max Verstappen in het online tv-programma Telesport Vandaag.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.9 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%