Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Michael van Gerwen (l) en Raymond van Barneveld
Michael van Gerwen (l) en Raymond van Barneveld
Foto: Matty van Wijnbergen

Premier League Darts: Mighty Mike twee keer aan de bak

Kraker tussen Van Gerwen en Van Barneveld

19 MRT 2017

Nog twee speelronden te gaan in de Premier League Darts en dan weten we welke twee spelers degraderen. Daarna wordt de strijd om de vier tickets voor de finaleronde vervolgd. In dat gevecht maken de beste darters zich nu ook al op voor de nodige clashen. Te beginnen met de kraker tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld, aanstaande donderdag tijdens de achtste speelronde in Manchester.

Van Barneveld en Van Gerwen kunnen allebei de punten goed gebruiken. De Nederlanders staan weliswaar in de top-4, maar de concurrentie is groot. Zo heeft Barney als nummer 4 van de ranglijst slechts een puntje voorsprong op Phil Taylor, Gary Anderson en Adrian Lewis.

Van Gerwen staat er iets beter voor.  De 27-jarige Brabander heeft twee punten meer dan Van Barneveld en zelfs een wedstrijd minder gespeeld. De wereldkampioen miste de vijfde speelronde vanwege een rugblessure. Daarom speelt hij donderdag ook twee partijen. Aan het begin van de avond treft hij eerst nog James Wade. Koploper in de Premier League is Peter Wright. De Schot heeft één punt meer dan Mighty Mike.

Programma Premier League Darts:

Michael van Gerwen - James Wade Kim Huybrechts - Gary Anderson Peter Wright - Phil Taylor Jelle Klaasen - Adrian Lewis Raymond van Barneveld - Michael van Gerwen

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.1 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 518.67
+ / - -0.96%