Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Riechedly Bazoer
Riechedly Bazoer
Foto: EPA

Langeler tegen middenvelder Wolfsburg: 'Jij kiest'

Bondscoach waarschuwt Bazoer

19 MRT 2017

Art Langeler heeft een waarschuwing afgegeven aan alle spelers die voor Jong Oranje in aanmerking komen. De bondscoach gaf Riechedly Bazoer als voorbeeld. De 20-jarige middenvelder twijfelt nog of hij in actie wil komen tegen Jong Finland en Jong Oostenrijk.

"Ik heb gisteravond gesproken met Riechedly. Die twijfelt daar sterk over. Hij zegt: 'Ik sta nu net in de basis bij Wolfsburg.' Dat is typisch zo'n jongen bij wie het nu niet zo heel goed uitkomt", aldus Langeler FOX Sports

"Jij kiest", zei Langeler in het telefoongesprek tegen Bazoer. "Als hij afzegt, kan dat consequenties hebben. Als hij straks op de bank zit bij zijn club of het wordt vervelend voor hem, dan hoeft hij er niet op te rekenen dat ik direct weer voor hem ga kiezen. Ik heb hem even tijd gegeven om daar over na te denken, maar het zou me niet verbazen als hij niet gaat meedoen."

Foto: Hollandse Hoogte

Langeler benadrukt dat alle interlands van Jong Oranje een grote waarde hebben. "Je moet heel graag willen en je moet altijd heel graag willen. Als je dat niet wil of niet kan. Prima, dan gaan wij verder met jongens die wél heel graag willen. Ik denk dat dat de weg is om het te doen", aldus de Achterhoeker.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.1 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 518.67
+ / - -0.96%