Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Arjen Robben
Arjen Robben
Foto: Screenshot Sky Sports

Geprikkelde Robben slaat hand Ancelotti weg - Hilariteit bij ploeggenoten

19 MRT 2017

Arjen Robben werd in het duel bij Borussia Mönchengladbach (0-1) vijf minuten voor tijd naar de kant gehaald. Dat beviel de Oranje-international zichtbaar niet en hij sloeg de hand van trainer Carlo Ancelotti krachtig weg in plaats van handjeklap te doen. Ook handjeklap met wat ploeggenoten had meer weg van slaan. Met een gezicht op onweer ging Robben vervolgens op de bank zitten. Dit tot grote hilariteit van zijn ploeggenoten op de bank. Eerder in de wedstrijd uitte Robben al zijn frustraties richting Robert Lewandowski die de bal niet naar hem had afgespeeld.  

Na afloop van de zege verklaarde Ancelotti begrip te hebben voor de reactie van Robben. "Je kunt zien dat het heilige vuur nog bij hem brandt. Voetballers zijn ook maar mensen. Het is juist mooi te zien dat, ondanks onze grote voorsprong op de ranglijst, de spelers nog zo geprikkeld zijn.''

Thomas Müller tekende na een uur spelen voor het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor Bayern de voorsprong op achtervolger RB Leipzig vergrootte tot dertien punten.

Robben meldt zich maandag bij bondscoach Danny Blind voor de komende interlands van Oranje tegen Bulgarije (WK-kwalificatie) en Italië (vriendschappelijk).

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.1 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 518.67
+ / - -0.96%